Eπτά τάσεις στα πουλόβερ που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα το 2021

Sabine Camhi
Eπτά τάσεις στα πουλόβερ που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα το 2021

Το πουλόβερ είναι το κομμάτι- κλειδί για κομψές εμφανίσεις στο κρύο!

 

Αν φοράς το ίδιο γκρι πουλόβερ από τον περασμένο Νοέμβριο, τότε ήρθε μάλλον η ώρα για μια αλλαγή. Το ίδιο ισχύει και γι’ αυτό το μαύρο ζιβάγκο που φοράς σχεδόν μέσα από τα πάντα. Τα αγαπημένα σου basics μπορεί να σε κρατάνε ζεστή κάθε χειμώνα, αλλά τα νέα trends στα πουλόβερ θα σε κάνουν πολύ περισσότερο stylish.

Αν είσαι σαν εμάς, τότε και σένα θα σε χαροποιεί ιδιαίτερα να αγοράζεις λίγα ρούχα στην αρχή κάθε σεζόν. Τον χειμώνα, αυτά τα νέα κομμάτια μπορεί να είναι ένα ή δύο πουλόβερ (ή τρία). Και ενώ πέρυσι ήταν μία αρκετά βαρετή χρονιά όσον αφορά τα καθημερινά μας σύνολα, φέτος θα κάνουμε όλες μεγαλύτερη προσπάθεια. Με τα καινούργια πουλόβερ που θα αγοράσεις φέτος, θα είσαι απίστευτα κομψή στα διαδικτυακά σου meetings στο Zoom, αλλά φυσικά και στις (περιορισμένες) εξόδους σου. Τα πουλόβερ φοριούνται όλη μέρα, με τζιν για τα πρωινά looks ή με classy ανδρικά παντελόνια για το βράδυ.

Από τα γιλέκα και τα half zip πουλόβερ, μέχρι τα έντονα prints και τα cardigans, αυτές που θα δεις στην παρακάτω gallery είναι οι 7 μεγαλύτερες τάσεις στα πουλόβερ που θα βλέπουμε παντού φέτος.

Δες επίσης: Aυτά είναι τα top fashion items για τον Ιανουάριο σύμφωνα με το Instagram