Πώς να ανοίξεις μόνη σου το jean που σε στενεύει

Πώς να ανοίξεις μόνη σου το jean που σε στενεύει

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένεις σε μία κατάσταση στην οποία δυσφορείς.

Τα λατρεύουμε τα jeans μας και αυτό δεν είναι κάτι που πρόκειται να αλλάξει άμεσα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αποτελούν το στυλ του παντελονιού που παραμένει στη μόδα και γίνεται ο λόγος για να δημιουργήσουμε απλά, άνετα και πολύ στυλάτα outfits. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι όταν αγοράζουμε ένα καινούργιο jean, μπορεί να έχουμε πέσει στην περίπτωση που αυτό είναι πιο στενό από αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Για να το φορέσουμε και να μη νιώθουμε δυσφορία, πρέπει να το ανοίξουμε. Ευτυχώς, για να τα καταφέρουμε, υπάρχουν αρκετοί τρόποι και θα τους βρεις στη συνέχεια για να πειραματιστείς.

  1. Βρέξε το jean: Ψέκασε το jean με ζεστό νερό, τράβηξέ το στα σημεία που θες να ανοίξουν και φόρεσέ το μέχρι να στεγνώσει.

  2. Χρησιμοποίησε θερμότητα: Ρίξε ζεστό αέρα με το πιστολάκι για τα μαλλιά στα σημεία του jean που σε στενεύουν. Όταν ζεσταθούν, τράβηξέ τα με τα χέρια σου.

  3. Χρησιμοποίησε το κεφάλι σου: Ναι, μιλάμε κυριολεκτικά. Βάλε το jean σου στο κεφάλι, τράβα τις άκρες με το ένα χέρι και με το άλλο κράτα την άλλη πλευρά σταθερή στο κεφάλι.

  4. Μούλιασε το jean: Φόρεσε το jean σου και κάτσε στην μπανιέρα για 15 με 20 λεπτά μέσα σε ζεστό νερό. Έπειτα, στέγνωσέ το.

  5. «Ψήσε» το: Φόρεσε το jean, ψέκασέ το με ζεστό αλατισμένο νερό ή βότκα και κάτσε στον ήλιο μέχρι να στεγνώσει πάνω σου.

  6. Φόρεσέ το: Κάνε λίγη υπομονή και φόρεσε το jean ξανά και ξανά μέχρι να αρχίσει να ανοίγει και να παίρνει τη φόρμα του σώματός σου.

  7. Κάνε stretching: Άρχισε να κάνεις stretches ενώ φοράς το jean. Πίεσέ το όσο μπορείς περισσότερο. Κατέβα προς τα κάτω, ανέβα και συνέχισε τις επαναλήψεις.

Δες επίσης: Τα 5 κομμάτια που συνδυάζονται άψογα με τα αγαπημένα σου κολάν