Πού μπορείς να βρεις επώνυμα φορέματα στη μισή τιμή;

Sabine Camhi
Πού μπορείς να βρεις επώνυμα φορέματα στη μισή τιμή;

Αντί να αγοράσεις ένα καινούργιο φόρεμα, δοκίμασε την πιο βιώσιμη εναλλακτική και αγόρασε το από «δεύτερο χέρι» (aka second-hand).

Έχεις δανειστεί ποτέ ένα outfit από μια φίλη σου για κάποια ειδική περίσταση; Ή έχεις εισβάλλει ποτέ στην γκαρνταρόμπα της μητέρας σου για να φορέσεις κάτι; Η ενοικίαση ρούχων είναι κάπως έτσι, αλλά δεν θα προκαλέσει κανέναν καυγά. Η νέα αγορά ενοικίασης ρούχων αναπτύσσεται πολύ γρήγορα χάρη στο ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για βιώσιμη μόδα. Και όπως αποδεικνύεται, η αγορά ρούχων από δεύτερο χέρι είναι πολύ εύκολη.

Το Rotaro για παράδειγμα διαθέτει μια σειρά από εκπληκτικά designer brands, από τον Rixo και το Reformation έως τον Ganni και Max Mara. Μπορείς να δανειστείς ρούχα από αυτές τις μάρκες (από 4-12 μέρες), να τα φορέσεις όσες φορές θέλεις, και στη συνέχεια να τα επιστρέψεις για να αγαπηθούν από κάποιον άλλον. Ο στόχος αυτής της ιστοσελίδας είναι να επιβραδύνει την ταχύτητα με την οποία ψωνίζουμε, να μειώσει την ποσότητα των υφασμάτων που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής, βοηθώντας έτσι τον πλανήτη.

Στην συνέχεια, μόλις τα ρούχα ενοικίασης φορεθούν (και αγαπηθούν) από πολλούς, τότε θα προστεθούν στην σελίδα ‘Resale’, όπου μπορείς να τα αγοράσεις. Κάθε Κυριακή, το Rotaro προσθέτει καινούργια (second-hand) κομμάτια σε αυτήν τη σελίδα και τα ρούχα αυτά έχουν έκπτωση έως και 70%.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να βρεις κάποια φανταστικά επώνυμα φορέματα που μπορείς να αγοράσεις στη μισή τιμή από το Rotaro Resale.

Δες επίσης: Τα υφασμάτινα παντελόνια έχουν επιστρέψει και αυτοί είναι οι νέοι τρόποι που μπορείς να τα φορέσεις