Τι να δανειστείς στο #lockdown3 από την ντουλάπα του αγοριού σου

Sabine Camhi
Τι να δανειστείς στο #lockdown3 από την ντουλάπα του αγοριού σου

Η ανδρική γκαρνταρόμπα είναι ο παράδεισος των γυναικών σε ό,τι αφορά το άνετο ντύσιμο.

Το έχεις κάνει και το έχω κάνει! Σχεδόν όλες μας έχουμε φορέσει έστω και μια φορά το μακό Τ-shirt ή το πουκάμισο του φίλου μας, του αδερφού, του μπαμπά ή και του κολλητού μας. Είσαι τυχερή επειδή η χειμερινή σεζόν και οι χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, σου δίνουν την τέλεια δικαιολογία για να εισβάλλεις στην γκαρνταρόμπα του φίλου σου και να φορέσεις αρκετά layers από τα πιο άνετα, χαλαρά και oversized ρούχα του.

Μπορείς να ανακαλύψεις κομμάτια που δεν θα βρεις σε γυναικεία καταστήματα ρούχων όσο και να ψάξεις και είτε το πιστεύεις είτε όχι, θα τα αξιοποιήσεις καλύτερα από εκείνον.

Άνοιξε, λοιπόν, διακριτικά την ντουλάπα του αγοριού σου και μη διστάσεις να «κλέψεις» τα παρακάτω κομμάτια που ξεκάθαρα θα έπρεπε να βρίσκονται στην δική σου. Αν θες έναν πιο ρομαντικό λόγο για να το κάνεις, τα ρούχα που δανειστείς θα έχουν τη μυρωδιά από το άρωμά του και έτσι θα είναι σαν τον έχεις όλη την ώρα «πάνω σου»…

Αν χρειάζεσαι λίγη έμπνευση, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς διάφοροι στυλίστες, μοντέλα και Instagram influencers ενέταξαν στα outfits τους τα παρακάτω άνετα κομμάτια. Με αυτές τις ιδέες θα είσαι πολύ στυλάτη και αυτός δεν θα σου θυμώσει που του «έκλεψες» τα ρούχα του!

Δες επίσης: Ρίξε μια ματιά στα 5 πιο «δυνατά» fashion trends στα γυαλιά ηλίου