Trend Alert: Η μόδα αγαπάει τις πιέτες και το 2021

Sabine Camhi
Trend Alert: Η μόδα αγαπάει τις πιέτες και το 2021

Τα ρούχα σου στην πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή τους είναι πλισέ!

Μια ματιά να ρίξεις στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 και είναι προφανές: οι πιέτες επέστρεψαν δυναμικά στην μόδα. Σίγουρα, οι πιέτες δεν εξαφανίζονται σχεδόν ποτέ για μεγάλο χρονικό διάστημα, και είναι πάντα τριγύρω με κάποιον τρόπο. Την φετινή ανοιξη και το καλοκαίρι όμως, οι πιέτες θα κατακτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας δίνοντας στυλ και χαρακτήρα.

Άφησε τα “It” girls να σου μάθουν πως να υιοθετήσεις το trend με τις πιέτες. Ενώ οι πλισέ φούστες είναι ο αγαπημένος τρόπος των κοριτσιών της μόδας να προσεγγίσουν αυτήν την τάση, δεν υπάρχει απολύτως κανένα όριο στο πως θα τις φορέσεις. Τα πουκάμισα, οι φούστες, τα φορέματα, τα παντελόνια, ακόμα και τα αξεσουάρ (όπως τσάντες και παπούτσια) με πιέτες είναι στη μόδα. Μάλιστα, τα πλισέ αξεσουάρ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις statement εμφανίσεις.

Υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι για να φορέσεις αυτό το look, αλλά όποιος και να είναι αυτός, θα χαρίσει μοδάτο κι αέρινο αποτέλεσμα στο outfit σου. Επιπλέον, οι πιέτες κολακεύουν σχεδόν κάθε σωματότυπο οπότε μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις πάνω σου.

Αν χρειάζεσαι έμπνευση, δες την gallery παρακάτω για τα αγαπημένα μας looks με πιέτες είτε αυτές βρεθούν στη φούστα, στο φόρεμα, στο παντελόνι είτε στο τοπ.

Δες επίσης: Πέντε cool είδη μπότας και πώς να τα φορέσεις φέτος