Τα 8 καλύτερα fashion tips όλων των εποχών από την γκαρνταρόμπα των royals

Sabine Camhi
Τα 8 καλύτερα fashion tips όλων των εποχών από την γκαρνταρόμπα των royals

Τα «μυστικά» της πριγκίπισσας Diana, της Kate Middleton και της βασίλισσας Ελισάβετ για άψογο Και διαχρονικό στυλ!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ ασκούν μεγάλη επιρροή στον τομέα της μόδας. Πάντα προσέχουν τις ενδυματολογικές τους επιλογές και γι’ αυτό οι εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται από κομψότητα και η κάθε μία έχει μία συγκεκριμένη, ενδυματολογική ταυτότητα. Οι γυναίκες αυτές επειδή ήταν (και κάποιες είναι ακόμα) μέλη στη βασιλική οικογένειά βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο, οπότε φυσικά έχουν υιοθετήσει μια σειρά από styling hacks ώστε να εμφανίζονται πάντα αψεγάδιαστες. Κανένας δεν θα ήθελε να υπάρξουν άβολα ατυχήματα όταν δίνουν χειραψία με έναν ξένο αξιωματούχο και υπάρχουν εκατοντάδες κάμερες τριγύρω!

Οι αγαπημένες, λοιπόν, fashion & beauty συνήθειες της Κέιτ Μίντλετον, της Μέγκαν Μαρκλ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τις έχουν βοηθήσει να στέκονται με κάθε τους εμφάνιση στο ύψος των περιστάσεων και μπορούν να εμπνεύσουν και εσένα για τα καθημερινά σου looks χωρίς ανεπιθύμητες «αποκαλύψεις» και στυλιστικά λάθη.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας παρατηρήσαμε 8 από τα καλύτερα στυλιστικά κόλπα που βοήθησαν αυτές τις γυναίκες να πετύχουν τα πιο κομψά σύνολά τους. Αν και εσύ θες μοναδικές συμβουλές για να είσαι πάντα στυλάτη, συνέχισε στην gallery παρακάτω.

Δες επίσης: Μήπως ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις την τάση των stretchy pants;