Tσέκαρε αυτές τις πέντε τολμηρές και sexy τάσεις που θα βλέπεις παντού το 2021

Sabine Camhi
Tσέκαρε αυτές τις πέντε τολμηρές και sexy τάσεις που θα βλέπεις παντού το 2021

Τα κομμάτια που πρέπει να εστιάσεις όλη σου την προσοχή για να είσαι totally in!

Πέρυσι, οι περισσότερες συλλογές μόδας αποτελούνταν από άνετα loungewear ρούχα όπως pillow boots και πλεκτά σετ. Ωστόσο, φέτος οι πασαρέλες είχαν ξεκάθαρα μια sexy διάθεση. Μετά από μήνες ξεκούρασης φορώντας φόρμες, ήρθε η ώρα να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας ρούχα με τολμηρές και παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες.

Για μια αλλαγή, ανυπομονούμε να στολιστούμε και να ανταλλάξουμε τις φόρμες μας με μίνι φούστες. Κάποια από αυτά τα trends έχουν επιστρέψει από το παρελθόν, οπότε οι πιθανότητες είναι να έχεις ήδη μερικά κομμάτια κρυμμένα στο βάθος της γκαρνταρόμπας σου. Κάποια παραδείγματα είναι οι εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '90 μίνι φούστες και τα bodycon φορέματα.

Influencers όπως η Elsa Hosk, η Gizele Oliveira και pop stars όπως η Dua Lipa έχουν υιοθετήσει με επιτυχία αυτές τις τολμηρές τάσεις. Σίγουρα αυτές οι τάσεις απευθύνονται στις πιο γενναίες και απαιτούν στρατηγική και ρίσκο. Επίσης, δύσκολα θα λειτουργήσουν για κάθε μέρα.

Οι οίκοι μόδας μας έχουν προσφέρει πολλούς τρόπους για να τις εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. Αν δεν ξέρεις όμως από πού να ξεκινήσεις, δες στην παρακάτω gallery πώς υιοθετούν το trend τα κορίτσια της μόδας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τολμήσεις να πειραματιστείς με την τάση που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα.

Δες επίσης: Γιατί οι μεγάλοι οίκοι μόδας παραμένουν σιωπηλοί σχετικά με τον ρατσισμό ενάντια στους Ασιάτες;