Αυτή η κολακευτική απόχρωση του καφέ είναι ξαφνικά παντού

Sabine Camhi
Αυτή η κολακευτική απόχρωση του καφέ είναι ξαφνικά παντού

Ήρθε η ώρα να εντάξεις αυτό το χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου!

Δεν εντοπίζουμε πολύ συχνά μια τάση μόδας που είναι εύκολο να ακολουθήσουμε, που να κολακεύει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη και πιθανότατα θα παραμείνει στην γκαρνταρόμπα μας για τα επόμενα χρόνια. Οπότε, στην σπάνια περίπτωση που ο ακριβής αυτός συνδυασμός εμφανιστεί στο ραντάρ μας, νιώθουμε την ανάγκη να το επισημάνουμε και να τον υιοθετήσουμε ώστε να εντυπωσιάσουμε με τις εμφανίσεις μας.

Το 2021, έναν χρόνο που η άνεση συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, εστιάζουμε περισσότερο σε συγκεκριμένες αποχρώσεις που μπορούμε να συμπεριλάβουμε στα καθημερινά μας outfits. Η συγκεκριμένη απόχρωση του καφέ είναι εξαιρετικά ευέλικτη, καθώς μπορεί να φορεθεί με τα πάντα. Αφού είναι ένα ουδέτερο χρώμα, μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, από neon χρώματα, μέχρι και φανταχτερά prints. Επίσης, φαίνεται εξαιρετικά κομψό όταν συνδυαστεί μονοχρωματικά με κομμάτια στην ίδια οικογένεια χρωμάτων.

Φυσικά, είμαστε περισσότερο από πρόθυμες να αποδείξουμε με τα looks μας πως αξίζει να επενδύσεις σε αυτό το χαλαρωτικό χρώμα (μπορεί να κρύβεται ήδη στην ντουλάπα σου). Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στην gallery παρακάτω, για να ανακαλύψεις τα 10 outfits με αυτήν την καφέ απόχρωση που έχουμε ερωτευτεί.


Δες επίσης: Αυτή είναι η σχεδιάστρια μόδας που έλαβε το τιμητικό βραβείο Queen Elizabeth II