Έξι στυλιστικά μυστικά για να ντύνεσαι κομψά αν είσαι petite

Sabine Camhi
Έξι στυλιστικά μυστικά για να ντύνεσαι κομψά αν είσαι petite

Με αυτά τα tips θα είσαι πάντα chic.

 

Η λέξη petite αναφέρεται συνήθως στο ύψος μιας γυναίκας και δεν σχετίζεται με το σωματότυπο ή το μέγεθός της. Γενικά, αφορά τις γυναίκες που είναι κάτω από 1,60 cm. Για όλες τις μικρόσωμες κυρίες εκεί έξω, λοιπόν, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε τη σωστή εφαρμογή για τα ρούχα σας. Τα περισσότερα ρούχα που πωλούνται στην αγορά μοιάζουν φτιαγμένα για γυναίκες άνω του 1,70 cm. Το να μάθεις να ντύνεσαι ανάλογα με το σωματότυπό σου είναι ένα πολύ δύσκολο μάθημα ζωής που παίρνει καιρό για να το κατακτήσεις.

Το να βρεις τα σωστά κομμάτια ωστόσο δεν είναι η τελική λύση στο πρόβλημά σου. Η αναλογία είναι το παν όταν πρόκειται να ντυθείς και είσαι μικροκαμωμένη. Ακόμα και αν το να δείχνεις ψηλότερη δεν είναι ο στόχος σου, είναι σημαντικό να συνδυάσεις τα ρούχα σου με το σωστό τρόπο. Τα ρούχα που εξισορροπούν τις αναλογίες σου μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα 6 καλύτερα στυλιστικά tips που πρέπει να υιοθετήσεις για να δείχνεις κομψή και με αυτοπεποίθηση αν είσαι κάτω από 1,60. Και όχι, δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα καινούργιο, καθώς μάλλον έχεις ήδη στην ντουλάπα σου όλα όσα χρειάζεσαι.

Δες επίσης: Η Meghan Markle διάλεξε το πιο κατάλληλο φόρεμα για τη συνέντευξή της με την Oprah