Επτά outfits για αυτήν τη μεταβατική περίοδο για τα οποία δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ

Sabine Camhi
Επτά outfits για αυτήν τη μεταβατική περίοδο για τα οποία δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ

Σύνολα που ανταποκρίνονται έξοχα στις ανάγκες αυτών των ημερών.

Κατά τη διάρκεια μιας «άχαρης» μεταβατικής περιόδου, είναι πιθανόν πως δυσκολεύεσαι να βρεις το κατάλληλο outfit και στέκεσαι απογοητευμένη μπροστά από την ντουλάπα σου. Πολλές φορές καταλήγεις να φοράς ή πολύ βαριά ή πολύ ελαφριά ρούχα για τη θερμοκρασία. Η άνοιξη όμως θα κάνει δυναμικά την εμφάνισή της σε μόλις λίγες μέρες και παρά τα δροσερά πρωινά και τα ψυχρά βράδια, ανυπομονούμε να βάλουμε τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα outfits.

Είμαστε έτοιμες να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να προσθέσουμε στην «wish list» μας πολλά ωραία και κομψά ανοιξιάτικα κομμάτια. Ωστόσο, σήμερα σκεφτήκαμε: γιατί να μην δώσουμε στα χειμωνιάτικα ρούχα μας ένα φρέσκο ανοιξιάτικο makeover χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ;

Σίγουρα, αρκετά από τα ρούχα και αξεσουάρ που θα αναφερθούν παρακάτω, υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, μιας και πρόκειται για basic κομμάτια τα οποία αξιοποιούνται σε κάθε εποχή. Επιπλέον, είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά και βιώσιμο, να δημιουργείς καινούργια σύνολα με κομμάτια που έχεις ήδη. Γι’ αυτό, βρήκαμε 7 υπέροχα σύνολα στο Instagram που μπορείς να φορέσεις για να μεταβείς από τον χειμώνα στις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου, με στυλ.

Δες επίσης: H Dua Lipa έκανε ένα ωραίο twist στο φόρεμά της για να δείχνει πιο ανοιξιάτικο