Τα 5 καλύτερα στυλιστικά tips από το TikTok κατευθείαν στη δικιά σου γκαρνταρόμπα

Sabine Camhi
Τα 5 καλύτερα στυλιστικά tips από το TikTok κατευθείαν στη δικιά σου γκαρνταρόμπα

Πιστεύουμε ότι κάθε κορίτσι πρέπει να τα ξέρει για να … επιβιώσει!

Αυτόν τον μήνα, αποφασίσαμε να δώσουμε στις γκαρνταρόμπες μας ένα makeover χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ. Οπότε, επισκεφτήκαμε τη μια και μοναδική ανερχόμενη πλατφόρμα, το Tiktok, στην οποία όλοι μας λίγο πολύ κολλήσαμε τον τελευταίο καιρό, για style tips και fashion hacks. Υπάρχουν πολλά accounts που θα σε κάνουν να πάρεις έμπνευση για το πώς να ντυθείς καθημερινά και θα σου μάθουν διάφορα tricks που μπορείς να κάνεις στα ρούχα σου!

Συγκεκριμένα, βρήκαμε τους λογαριασμούς των αγαπημένων μας κοριτσιών της μόδας, από την Taylor Hage μέχρι την Aimee Song, και επιλέξαμε τα καλύτερα τους tricks για ανανέωση των εμφανίσεών τους, χρησιμοποιώντας μόνο ότι έχουν στην ντουλάπα τους.

Από fashion tips έως και τα style hacks, είμαστε σίγουρες πως θα ήθελες και εσύ να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στα ρούχα σου χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω και δοκίμασε πέντε εύκολους και πρωτότυπους τρόπους για να το κάνεις.

Taylor Hage – Πώς να αναβαθμίσεις τις φόρμες και τα κολάν σου:

Από τότε που ξεκίνησε ο κορωνοϊός, δεν νομίζουμε πως υπάρχει κάποιος που δεν φοράει συνέχεια φόρμες και κολάν. Η Taylor Hage, η TikTok Βασίλισσα των στυλιστικών tips & tricks, μας έδωσε δύο τρόπους για να συνεχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας cozies, και να καταφέρουμε να τραβήξουμε όμως όλα τα μάτια πάνω μας.

Leonie Hanne – Πώς να φορέσεις το πουκάμισό σου με 4 τρόπους:

Η Leonie Hanne μπήκε στο TikTok κατά την διάρκεια του lockdown και είμαστε πολύ χαρούμενες που το έκανε. Η εμφάνισή της είναι τέλεια κάθε φορά και οι στυλιστικές συμβουλές της είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Όπως αυτό παρακάτω, στο οποίο δένει ένα πουκάμισο με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Τα αποτελέσματα είναι κομψά, καλλιτεχνικά και μοναδικά. Σίγουρα θα θελήσεις να τα δοκιμάσεις.

Chriselle Lim – Πώς να αναβαθμίσεις το πουλόβερ σου:

Η Chriselle Lim ήταν ήδη μια πολύ γνωστή στυλίστρια μόδας στο Youtube και στο blog της, The Chriselle Factor. Σε αυτό το φοβερό βίντεο παίρνει ένα απλό πουλόβερ και το κάνει να φαίνεται εντυπωσιακό με πέντε απλά βήματα.

Camila Coelho – 3 τρόποι για να δέσεις την μπλούζα σου:

Η Βραζιλιάνα influencer Camila Coelho προσφέρει στους ακολούθους της όλα τα tricks από τη μόδα, την ομορφιά, το φαγητό και την άσκηση. Αλλά το βίντεο της «3 τρόποι για να δέσεις την μπλούζα σου» το έχουν κάνει repost πάρα πολλές φορές.

Aimee Song – Πώς να φορέσεις τα σορτς με print δέρμα φιδιού:

Μακάρι να μπορούσαμε να βρέθουμε έστω και για μια μέρα στην γκαρνταρόμπα αυτής της γυναίκας. Σε αυτό το βίντεο, παίρνει τα απίστευτα cool snakeskin σορτς της και τα συνδυάζει με τρεις διαφορετικούς τρόπους.