Αυτά είναι τα πιο στυλάτα παπούτσια για την άνοιξη & σου δείχνουμε τον πιο cool τρόπο να τα φορέσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αυτά είναι τα πιο στυλάτα παπούτσια για την άνοιξη & σου δείχνουμε τον πιο cool τρόπο να τα φορέσεις

Σοφιστικέ και κομψά, κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Επειδή η καραντίνα και ο αυτοπεριορισμός λόγω πανδημίας έχει κρατήσει πάνω από έναν χρόνο, είναι απολύτως λογικό να έχεις εξαντλήσει τα άνετα, φλατ παπούτσια που μπορείς να φορέσεις εντός και εκτός σπιτιού. Sneakers, slippers αλλά και mules χωρίς τακούνι, μπαλαρίνες και fluffy boots, βρισκόντουσαν στις πρώτες πρώτες θέσεις της παπουτσοθήκης σου για πολύ καιρό. Τώρα όμως που η θερμοκρασία ανεβαίνει (αλλά είναι πολύ νωρίς για να φορέσεις σανδάλια, μη σου μπαίνουν ιδέες!) ήρθε η ώρα να ανατρέξεις στο πιο σοφιστικέ, all seanon στυλ παπουτσιού που έχεις και μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν πας στο γραφείο. Ο λόγος για τα loafers και ο πιο cool τρόπος να βάλεις φέτος σου παρουσιάζεται ευθύς αμέσως:

Mε λευκές κάλτσες: ένα fashion trend που ήταν πολύ δημοφιλές στα 50s με όλα τα κοριτσάκια και τα αγοράκια να φοράνε κάτι αντίστοιχο όταν πηγαίνουν σχολείο έγινε πάλι hot το 1994 με τον Οίκο Prada να παρουσιάζει ακριβώς αυτό το στυλ πάνω στο catwalk. Και σήμερα, εικοσιεπτά χρόνια αργότερα, είναι και πάλι επίκαιρο και συνώνυμο των cool nerdy εμφανίσεων. Αυτό το πολύ απλό και εύκολο στυλιστικό trick δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από εσένα από το να φορέσεις ένα ζευγάρι κοντά, αθλητικά καλτσάκια με τα αγαπημένα σου δερμάτινα loafers και έτσι θα κάνεις fashion statement ακόμα και αν έχεις βάλει ένα μονόχρωμο μπλουζάκι και ένα cropped jean από πάνω.

https://www.instagram.com/p/CMv25n2J3gb

Αυτά τα παπούτσια με το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι ιδανικά τόσο για granny chic εμφανίσεις με floral φούστες και prairie dresses από πάνω, όσο και με πιο corporate outfits όπως μαύρα παντελόνια και λευκά πουκάμισα. Επίσης είναι κάτι που λογικά έχεις ήδη στα συρτάρια της κρεβατοκάμαράς σου οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι extra για να το δοκιμάσεις. Tην επόμενη φορά, λοιπόν, που τα loafers θα σου φανούν βαρετά και θα σκέφτεσαι αν θα τα φορέσεις ή όχι, δοκίμασέ τα με αυτήν την extra προσθήκη και θα δεις όλο σου το look με άλλο μάτι... πιο stylish!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 ρούχα και αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις για να βγάλεις επιτέλους τα μαύρα