Πώς να πλύνεις σωστά τα πλεκτά πριν τα αποθηκεύσεις στην ντουλάπα (video)

Πώς να πλύνεις σωστά τα πλεκτά πριν τα αποθηκεύσεις στην ντουλάπα (video)

Για να μην προκαλέσεις κάποια φθορά στο αγαπημένο σου ρούχο, δες πώς να χειριστείς την κατάσταση.

Τα πλεκτά ανέκαθεν ανήκαν στα αγαπημένα μας κομμάτια. Όσο και να αλλάζει η μόδα ή ακόμα και τα γούστα μας, το πλεκτό θα είναι αυτό που στο τέλος θα κάνει μία κρύα ημέρα πολύ καλύτερη και σίγουρα πιο ζεστή. Τα ρούχα πρέπει να προσφέρουν μία ζεστή αγκαλιά σε τέτοιες περιστάσεις και σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να πειραματιζόμαστε. Όμως, τώρα ο καιρός σιγά-σιγά αλλάζει. Μπαίνει σε μία διαδικασία πιο θερμού κλίματος, η οποία κατά συνέπεια προκαλεί και κάποιες αλλαγές στον τρόπο που ντυνόμαστε.

Πλέον, τα μάλλινα δεν έχουν θέση στην καθημερινότητά μας και είναι μία καλή ευκαιρία να τα πλύνουμε και να τα αποθηκεύσουμε στις ντουλάπες μας, ώστε να τα έχουμε έτοιμα για όταν περάσει το καλοκαίρι και μας επισκεφτεί εκ νέου το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Ποιος είναι, όμως, ο σωστός τρόπος να τα πλύνεις;

Αρχικά, καλό θα ήταν να αποφύγεις το πλυντήριο και να προτιμήσεις το πλύσιμο στο χέρι, αφού αυτός θεωρείται ως ο πιο ασφαλής τρόπος. Αν έχεις πολλά μάλλινα ρούχα, μπορεί να μη σου φαντάζει και ως η πιο πρακτική απάντηση, όμως, έτσι θα προστατεύσεις το ύφασμα.

Δες το βίντεο και διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery.




Δες επίσης: Aυτό το video σου δείχνει πώς να φορέσεις τα χειμωνιάτικα ρούχα σου με ανοιξιάτικο τρόπο