Εκρού, κρεμ, ιβουάρ: Πώς να φορέσεις αποχρώσεις του λευκού αυτήν τη σεζόν

Sabine Camhi
Εκρού, κρεμ, ιβουάρ: Πώς να φορέσεις αποχρώσεις του λευκού αυτήν τη σεζόν

Οι αποχρώσεις του λευκού αποπνέουν αίσθηση ελευθερίας, φινέτσα, ευελιξία και χαρίζουν μια αίσθηση πολυτέλειας!

Όπως πιθανώς έχεις παρατηρήσει, το Instagram μοιάζει όλο και περισσότερο με τις «50 Αποχρώσεις του Άσπρου» αυτές τις μέρες. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που βλέπουμε τώρα περισσότερο από ποτέ το εκρού, το κρεμ και άλλες αποχρώσεις του υπόλευκου και του ιβουάρ. Όχι μόνο εμπνευόμαστε από την αισιοδοξία που υπόσχεται η περίοδος μετά την κρίση του COVID-19, αλλά βλέπουμε κια πολλούς σχεδιαστές να στρέφονται στην απλότητα αυτού του χρώματος για να στείλουν ένα σαφές και άμεσο μήνυμα.

pws_na_foreseis_apoxrwseis_toy_leukoy8.jpg

Συνώνυμο με την ηρεμία, την φρεσκάδα, την κομψότητα και τον μινιμαλισμό, το λευκό κυριάρχησε στην πασαρέλα του Mugler για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Το είδαμε και στις πασαρέλες των Αμερικανών σχεδιαστών Brandon Maxwell και Proenza Schouler, αλλά και στα Παριζιάνικα labels Ami και Coperni. Το λευκό φαίνεται να πραγματοποιεί μια γενική επιθυμία για «καθαρότητα», ως ένας τρόπος να γυρίσεις την σκοτεινή σελίδα και να οραματιστείς ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα και νόημα.

Είτε προτιμήσεις το casual ντύσιμο με τιραντάκια, ανοιχτά τζιν, και λευκά boyfriend πουκάμισα, είτε ένα μάξι φόρεμα, μην ξεχάσεις να προσθέσεις μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο σύνολό σου μέσω μιας μίνιμαλ και κομψής τσάντας όπως την «Cleo», It τσάντα του οίκου Prada ή την «Maillon» του οίκου YSL, καθώς και ενός μεταξωτού μαντηλιού με σχέδια.

Όσον αφορά τους celebrities, έχουμε εμπνευστεί από τις κομψές εμφανίσεις της Hailey Bieber, της Rosie Huntington-Whiteley και της Tylynn Nguyen. Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στην gallery παρακάτω, όπου θα βρεις τα all-white looks για να αντιγράψεις αυτήν τη σεζόν ώστε να φωτίσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Δες επίσης: Η συνεργασία της Rejina Pyo με τα &Other Stories κάνει αυτόν τον Απρίλιο λίγο πιο όμορφο