Οκτώ τρόποι για να κάνεις τα ασημένια σου κοσμήματα να λάμπουν σαν καινούργια

Sabine Camhi
Οκτώ τρόποι για να κάνεις τα ασημένια σου κοσμήματα να λάμπουν σαν καινούργια

Ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τα αγαπημένα σου κοσμήματα!

Είναι πολύ ωραίο να αγοράζεις και να φοράς κοσμήματα. Αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο ωραίο να τα καθαρίζεις. Αν γενικά δεν φοράς πολλά αξεσουάρ ή απλά συνηθίζεις να τα στέλνεις σε έναν κοσμηματοπώλη για να τα καθαρίσει, ίσως να μην ξέρεις από πού να ξεκινήσεις σε ό,τι αφορά το καθάρισμά τους. Οπότε, ενώ μπορεί να γνωρίζεις πώς «να αντιμετωπίσεις» τον κίτρινο και τον ροζ χρυσό, ίσως να μην ξέρεις τους καλύτερους τρόπους για να καθαρίσεις τα κοσμήματα από ασήμι.

Και πίστεψε μας, δεν είσαι η μόνη! Τα ασημένια κοσμήματα δεν φεύγουν ποτέ εκτός μόδας και μπορούν να φορεθούν με τα πάντα, χειμώνα-καλοκαίρι. Είναι φυσικό πως όλες μας θέλουμε τα κοσμήματά μας να λάμπουν και να φαίνονται σαν καινούργια όταν τα φοράμε, αλλά όσο περισσότερο τα φοράς τόσο περισσότερο θα αρχίσουν να χάνουν τη λάμψη τους και να μαυρίζουν.

Ξέρουμε, είναι ό,τι χειρότερο να βλέπεις το αγαπημένο σου κολιέ ή σκουλαρίκι να μοιάζει σαν να είναι λερωμένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα μπορέσεις να τα ξαναφορέσεις. Υπάρχουν άφθονοι τρόποι να τα καθαρίσεις σχετικά εύκολα μόνη σου στο σπίτι, αρκεί να το κάνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να μάθεις οκτώ έξυπνους τρόπους ώστε να δώσεις στα αγαπημένα σου ασημένια κοσμήματα τη λάμψη του παρελθόντος. Θα λάμπεις και εσύ μαζί τους!

Δες επίσης: Τα ρομαντικά πουκάμισα θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου τη φετινή άνοιξη