6 influencers που πρέπει να ακολουθήσεις για maternity style inspo

Sabine Camhi
6 influencers που πρέπει να ακολουθήσεις για maternity style inspo

Oι πιο κομψές μαμάδες αποδεικνύουν πως τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι κάθε άλλο από βαρετά!

Όλες θα έχετε παρατηρήσει πως το feed στο Instagram έχει γεμίσει από φουσκωμένες κοιλίτσες τελευταία. Αν και εσύ περνάς την περίοδο της εγκυμοσύνης σου, πιθανόν έχεις πολλές, πολλές ερωτήσεις. Ίσως σκέφτεσαι πως η μόδα και η εγκυμοσύνη δεν πάνε μαζί! Εμείς όμως θα σου αποδείξουμε το αντίθετο.

Όσον αφορά στα ρούχα εγκυμοσύνης, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις από που να ξεκινήσεις για να βρεις έμπνευση. Οι σύγχρονες μητέρες θέλουν να φοράνε ρούχα που είναι δροσερά, μοντέρνα, πρακτικά, και πάνω από όλα άνετα, και τα παραδοσιακά ρούχα εγκυμοσύνης μπορεί συχνά να είναι λίγο… παλιομοδίτικα.

Η Meghan Markle είναι έγκυος ξανά κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα maternity looks της

Ό,τι κι αν βάλεις θα ξεχωρίζεις

Ο καλύτερος και πιο κομψός τρόπος για να δεις τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και φυσικά πέρα από αυτήν, είναι να διατηρήσεις το δικό σου προσωπικό στυλ, με μερικές προσαρμογές για να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες, αλλά και του μωρού σου.

Ψάξαμε να βρούμε μερικές μέλλουσες μανούλες του Instagram για να δούμε πως ανανέωσαν την γκαρνταρόμπα τους. Αξίζει να τις ακολουθήσεις για 9 μήνες όλο στυλ!

Πάμε να τις δούμε: