Η Meghan Markle είναι έγκυος ξανά κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα maternity looks της

Η Meghan Markle είναι έγκυος ξανά κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα maternity looks της

Η τέως Δούκισσα είναι κομψή ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Meghan Markle βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο από την αρχή της σχέσης της με τον Πρίγκιπα Χάρι. Η πρώην ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στις 18 Μαΐου του 2018 σε μια εντυπωσιακή τελετή που παρακολούθησε κυριολεκτικά ολόκληρος ο πλανήτης.

Λίγους μήνες αργότερα, η Μeghan και ο Χάρι ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί με αποτέλεσμα το Παλάτι και οι υποστηρικτές των Royals, να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η τέως Δούκισσα του Σάσσεξ έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Πρίγκιπα στις 6 Μαΐου 2019 στο Λονδίνο.

Τα καλά νέα όμως συνεχίζονται. Μετά από μια αποβολή που βίωσε φέτος το ζευγάρι, δεν σταμάτησε τις προσπάθειες και έτσι ο μικρός Archie θα γίνει μεγάλος αδερφός πολύ σύντομα. Η Μeghan Markle είναι ξανά έγκυος και εμείς χαιρόμαστε πολύ γι' αυτό. Η 39χρονη έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τον Τύπο για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αρκετοί μάλιστα την έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν για παραβίαση του dress code που απαιτεί το Παλάτι.

Εμείς ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως κάθε της εμφάνιση είναι κομψή και προσεγμένη. Ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Meghan δεν χάνει λεπτό το στυλ και την φινέτσα της και παραδίδει μαθήματα maternity style. Κάθε της outfit αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς και τις μέλλουσες μανούλες που θέλουν να είναι chic κάθε μέρα, όλη μέρα.

https://www.instagram.com/p/CLSRd3_j4fh

Δες επίσης: Βρήκαμε το must-have παπούτσι της σεζόν και κοστίζει λιγότερο από 150 ευρώ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της Meghan Markle κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης.

https://www.instagram.com/p/B570VkHpcvB