Lingerie Trend: Η τάση που κάνει τα εσώρουχα βασικό μέρος του outfit

Sabine Camhi
Lingerie Trend: Η τάση που κάνει τα εσώρουχα βασικό μέρος του outfit

Αυτά είναι τα κομμάτια που θα βρεις σε κάθε συλλογή εσωρούχων μιας Γαλλίδας!

 

Οι αβίαστα cool εμφανίσεις δεν είναι όσο εύκολες όσο ακούγονται. Η αλήθεια είναι πως για να δημιουργήσεις τέτοια σύνολα χρειάζεται αρκετή προσπάθεια. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κορίτσια που το έχουν καταφέρει αυτό πλήρως. Και αυτές δεν είναι άλλες από τις Γαλλίδες… φυσικά!

Η Γαλλία συνδέεται απόλυτα με την κομψότητα, και η αισθητική των «French girls» έχει μαγέψει όλους όσους αγαπάνε την μόδα. Χρειάζονται μερικά βασικά κομμάτια για να δημιουργηθεί μια ισορροπία μεταξύ της ευκολίας και της σιγουριάς, της γοητείας και της απλότητας - και το ίδιο ισχύει και για τα εσώρουχα τους.

Αν θες να ντύνεσαι σαν γνήσιο «French Girl» χρειάζεσαι μόνο αυτά τα πέντε ρούχα

Τι ακριβώς είναι το lingerie trend;

Αυτή η τάση θέλει τα ρούχα μας να μοιάζουν με εσώρουχα. Με άλλα λόγια, αυτά είναι τα κομμάτια που κανονικά θα περιμέναμε να δούμε μόνο στην κρεβατοκάμαρα μιας γυναίκας. Τα slip dresses, οι καμιζόλες με δαντελένιες λεπτομέρειες, τα νεγκλιζέ και τα μπουστάκια, φοριούνται τώρα με κομμάτια που αντιπροσωπεύουν το Παριζιάνικο στυλ.

Είτε βγαίνει έξω, είτε νιώθει υπέροχα μέσα στο σπίτι, μια Γαλλίδα δίνει την ίδια προσοχή στα εσώρουχά της και στα κομμάτια που τα καλύπτουν. Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις το ίδιο, συνέχισε την gallery παρακάτω όπου θα μάθεις πως να φορέσεις στο δρόμο ένα bodysuit, ένα lingerie top κτλ. δημιουργώντας ένα σούπερ στυλάτο αποτέλεσμα και χωρίς να μοιάζει υπερβολικά σέξι ή προκλητικό.