8 προτάσεις για τέλειο ντύσιμο στην παραλία

8 προτάσεις για τέλειο ντύσιμο στην παραλία

Ακόμα και για την παραλία θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο look!

Τώρα ήρθε η ώρα να προγραμματίσεις τις δραστηριότητες σου μέσα στο καλοκαίρι: ραντεβού πικνίκ, πεζοπορίες, βόλτες με βάρκα, και φυσικά, τις μέρες στην παραλία. Για τους λάτρεις της μόδας, τα outfits για την παραλία δίνουν παραπάνω πόντους στο στυλ τους! Επίσης, το σύνολο που θα αποφασίσεις να φορέσεις για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου στην αμμουδιά θα πρέπει να είναι κατάλληλο για αρκετές ώρες, ώστε να μην χρειαστείς να αλλάξεις outfit αργότερα αν θες να πας για φαγητό!



Ιδέες με εντυπωσιακό ντύσιμο με στυλ στην παραλία:

Όσον αφορά στην αισθητική, η υφή και το χρώμα αποτελούν εξαιρετικά σημεία για να ξεκινήσεις τη δημιουργία του συνόλου σου (ειδικά αν σκοπεύεις να τραβήξεις μερικές φωτογραφίες). Χωρίς αμφιβολία, τα ουδέτερα φαίνονται υπέροχα όταν περιτριγυρίζεσαι από γαλάζια νερά και ζεστή άμμο, ωστόσο, ίσως έχεις παρατηρήσει την έμφαση της βιομηχανίας της μόδας στον μαξιμαλισμό αυτήν την σεζόν. Επομένως, σου προτείνουμε να επιλέξεις έντονες εκτυπώσεις και χρώματα για να συμπληρώσεις το κατά τα άλλα ήρεμο περιβάλλον.

Από πρακτική άποψη, βοηθά να λάβεις υπόψη τις ανάγκες σου σε σχέση με το layering. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα κολάν αν σου αρέσουν τα αθλήματα στην παραλία, ή μια φούστα και ένα top αν σχεδιάζεις να επισκεφτείς ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο και θέλεις να κρύψεις λίγο το μαγιό σου. Μην ξεχάσεις πως και τα αξεσουάρ είναι must για να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία.

Έξι brands κοσμημάτων που δεν θα μαυρίσουν ποτέ στην παραλία

Παρ’ όλα αυτά, ένα μαγιό δεν είναι απαραίτητο σε κάθε beach outfit, ειδικά αν το μαύρισμα και το μπάνιο δεν είναι για σένα. Αυτές τις μέρες, είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζεσαι στην ακτή φορώντας ένα παντελόνι και ένα τιραντάκι.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις αγαπημένες μας επιλογές γι’ αυτήν την μέρα.