Έχεις ψηλό κορμό; Αυτά τα 6 στυλιστικά tricks θα σε βοηθήσουν

Sabine Camhi
Έχεις ψηλό κορμό; Αυτά τα 6 στυλιστικά tricks θα σε βοηθήσουν

Για σωστό styling στο δικό σου μοναδικό σωματότυπο!

Όλοι έχουν τα δικά τους κόλπα για να ντύνονται με βάση το σωματότυπό τους. Αν έχεις ψηλό κορμό, πιθανόν έχεις ανακαλύψει πως μερικά trends και κομμάτια δεν ταιριάζουν στο σώμα σου (όπως τα boyfriend jeans, για παράδειγμα). Όπως γνωρίζουν όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, είναι δύσκολο να βρεις κομμάτια, όπως ένα ολόσωμο μαγιό ή ένα ζευγάρι jeans, που ταιριάζουν στη μέση σου. Πιθανόν έχεις ανακαλύψει πως αρκετά παντελόνια ή φούστες που ενδεχομένως φοράς, τονίζει πόσο ψηλός είναι ο κορμός σου.

Ποια είναι η λύση;

Με το πέρασμα του χρόνου θα μάθεις πώς να φορέσεις αυτά τα προαναφερθέντα κομμάτια με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Για παράδειγμα, πρέπει να ξέρεις πώς να ψηλώσεις τα πόδια σου. Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσεις το εφέ ότι τα πόδια σου ξεκινάνε από άλλο σημείο.

Tα ψηλόμεσα παντελόνια ταιριάζουν σε όλες και σου εξηγούμε το γιατί

Αντιθέτως, πρέπει να αποφεύγεις τα χαμηλοκάβαλα jean, τις μίνι φούστες και τις μπλούζες που ψηλώνουν και άλλο το πάνω μέρος του σώματός σου, όπως η λαιμόκοψη. Επιπλέον, το καλοκαίρι φόρα μόνο σορτς ή βερμούδες.

Μαθαίνοντας πώς να ντύνεις τον μακρύ σου κορμό, θα ανακαλύψεις πως δεν χρειάζεται να φοράς κομμάτια που φοράνε οι άλλοι μόνο επειδή είναι «cool».

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να μάθεις μερικές συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσεις τα δυνατά σου σημεία.