Καλοκαίρι στο γραφείο: Οι φούστες που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετη και κομψή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Καλοκαίρι στο γραφείο: Οι φούστες που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετη και κομψή

Όλα τα tips στα οποία πρέπει να επενδύσεις για υπέροχες εμφανίσεις.

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου είναι εδώ και έχεις κάθε λόγο να είσαι χαρούμενη, ακόμη κι αν παραμένεις αυτές τις ημέρες στο γραφείο. Οι καλοκαιρινές διακοπές-βόλτες και εξορμήσεις πλησιάζουν αφού η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Κακά τα ψέματα κορίτσια, το μυαλό μας βρίσκεται σε #summermood ωστόσο η παραμονή μας στην πόλη έχει κι αυτή τα θετικά της. Είναι ευκαιρία να βγεις για after work κοκτέιλς με φίλες, να πείτε τα νέα σας και φυσικά να φορέσετε όλα τα ρούχα που παρέμεναν για καιρό στις ντουλάπες.

Γίνε η βασίλισσα των office looks

Το ξέρω πως το πρωί είσαι αρκετά κουρασμένη και ίσως βαριέσαι να σετάρεις όλα τα items της γκαρνταρόμπας σου για να δημιουργήσεις κομψά looks που θα φορέσεις αργότερα στο γραφείο. Δεν χρειάζεται όμως ιδιαίτερο κόπο ούτε και γνώσεις για να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις εμφανίσεις σου. Μια φούστα αρκεί για να δημιουργήσεις υπέροχα, αέρινα και άκρως καλοκαιρινά σύνολα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/B949eZihpx9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φούστες που θα σε κολακέψουν

Πολλές είναι οι γυναίκες που δε βρίσκουν τι να φορέσουν και εν τέλη περιορίζονται σε συγκεκριμένες επιλογές προσπαθώντας να «κρύψουν» το σώμα τους και τυχόν ατέλειες. Σαν αποτέλεσμα δημιουργούν μια βαρετή και καθόλου ικανοποιητική εικόνα, που αποτελείται από αδιάφορες ενδυματολογικές επιλογές. Κάπου εδώ να σου πω ότι το σώμα μας είναι όμορφο και οφείλουμε να το αγαπάμε. Το μυστικό ωστόσο είναι να μάθουμε πώς να το αναδεικνύουμε σωστά και να τονίζουμε τα δυνατά μας σημεία.

Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι φούστες πρέπει να επιλέγεις για να νιώθεις άνετη, κομψή και στυλάτη μέσα σε αυτό που φοράς.

1) Επένδυσε σε ψηλόμεσες φούστες που θα αναδείξουν τη μέση και τις καμπύλες σου.
2) Πες ναι στις pencil φούστες που αποτελούν μια πάρα πολύ καλή και κομψή επιλογή.
3) Δοκίμασε φούστες σε γραμμή Α αφού πέφτουν ωραία στην περιφέρεια και κολακεύουν.
4) Βρες ιδιαίτερα κομμάτια. Οι φούστες με λεπτομέρειες κοντά στο στρίφωμα κλέβουν τις εντυπώσεις με αποτέλεσμα να καλύπτονται τυχόν ατέλειες στην περιοχή των γοφών.
5) Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο υλικό της φούστας. Προτίμησε βαμβάκι ή αέρινα υφάσματα που δεν θα σε κάνουν να ιδρώνεις.

https://www.instagram.com/p/CPPtVU3JBNl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @ashleygraham