6 τσάντες που θα συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις- Είναι όλες brand new

Sabine Camhi
6 τσάντες που θα συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις- Είναι όλες brand new

Για να ξεχωρίζεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Το να αγοράσεις μια καινούργια τσάντα δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Η τσάντα είναι ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ που πάντοτε ολοκληρώνουν το γυναικείο look και μας συνοδεύει καθημερινά στις εμφανίσεις μας. Πέρα από το γεγονός πως είναι πρακτικές, είναι πολύ χρήσιμες για την καθημερινότητα αλλά και τις βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις μας. Κάθε σεζόν βγαίνουν τσάντες σε διαφορετικά χρώματα, διαφορετικά υλικά κατασκευής, σχέδια και μοτίβα. Επομένως, η ανανέωση αυτού του αξεσουάρ πολλές φορές είναι απαραίτητη… γι’ αυτό είναι σημαντικό να ακολουθείς τις τάσεις και να ξέρεις τι γίνεται στην αγορά.



Κάποιες από τις τσάντες που θα διεκδικήσουν μια θέση στα καλοκαιρινά μας σύνολα είναι μικρές και χωράνε μόνο τα απολύτως απαραίτητα, ενώ άλλες πιο μεγάλες. Κάποιες είναι διαχρονικές και άλλες είναι πιο μοντέρνες. Όλες όμως οφείλουν να ταιριάζουν με την προσωπικότητα της γυναίκας που τις κρατάει.



Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα μας ζαλίζει πολλές φορές και κάνει την επιλογή μας δύσκολη. Για να σε βοηθήσουμε να βρεις την κατάλληλη τσάντα για σένα, φτιάξαμε μια λίστα με τις αγαπημένες μας 6 καινούργιες καλοκαιρινές τσάντες που αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή την σεζόν οι στυλάτες influencers που ακολουθούμε στο Instagram. Είσαι έτοιμη να τις ανακαλύψεις;