Καλοκαιρινά ραντεβού: 10 κομψά σύνολα για την έξοδο με το (future) boyfriend

Sabine Camhi
Καλοκαιρινά ραντεβού: 10 κομψά σύνολα για την έξοδο με το (future) boyfriend

Τα must have items για να δημιουργήσεις το ωραιότερο date-night look!

Το ντύσιμο για ένα ραντεβού είναι αρκετά περίπλοκο, ειδικά για το πρώτο. Καταρχάς, έχεις άγχος και στρες επειδή προφανώς θέλεις να εντυπωσιάσεις με το outfit σου και να αφήσεις μια καλή πρώτη εντύπωση. Επίσης, πολλές φορές με ένα ραντεβού δεν ξέρεις πού θα πας, πόση ώρα θα κρατήσει και πού θα καταλήξει. Αν βάλεις στο παιχνίδι και αυτήν την αφόρητη ζέστη που μας κάνει όλους να ιδρώνουμε μέρα/νύχτα, τότε έχεις πρόβλημα. Όλα αυτά μπορούν να θολώσουν την ικανότητά σου να πάρεις αποφάσεις και να σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο πολύπλοκα απ' όσο είναι στην πραγματικότητα.



Λοιπόν, προτού αποφασίσεις να ακυρώσεις τον άνθρωπο την τελευταία στιγμή, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τα πιο εκθαμβωτικά και δροσερά σύνολα που έχουν πάει την κομψότητα σε άλλο επίπεδο. Σωστά – μόλις αφαιρέσαμε δύο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις όταν πρόκειται για date-night outfits. Να θυμάσαι, υπάρχει πάντα μια λύση!

Είτε σου αρέσουν τα φανταχτερά φορέματα είτε τα casual τζιν οι φούστες, στην παρακάτω gallery θα βρεις σίγουρα κάτι για εσένα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να ποντάρεις σε κάτι άνετο που σου χαρίζει αυτοπεποίθηση.

10 σορτς-φούστες για να είσαι στυλάτη τις ημέρες του καύσωνα

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις τα 10 looks και τα κομμάτια που πρέπει να δοκιμάσεις στο επόμενο καλοκαιρινό rendezvous σου. Φυσικά, οι παρακάτω συνδυασμοί ρούχων είναι ιδανικοί και για όσες κοπέλες βρίσκονται σε σχέση και θα βγουν ραντεβού με το αγόρι τους.

Main photo creds: @xeniaadonts