4 bra styles που μπορείς να φορέσεις με το εξώπλατο φόρεμά σου

Νατάσσα Σχοινά
4 bra styles που μπορείς να φορέσεις με το εξώπλατο φόρεμά σου

Για να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο την πλάτη του ρούχου.

Λατρεύεις το καλοκαίρι. Φαντάζεσαι από τον Δεκέμβριο τι θα φορέσεις τον Ιούνιο. Σκέφτεσαι όλα τα ρούχα και τις εμφανίσεις που θα κάνεις στην πόλη και στο νησί. Ενίοτε κάνεις αγορές των πιο αέρινων υφασμάτων την ώρα που προσπαθείς να κλείσεις τα κουμπιά του παλτό.

Κάτι τέτοιο συνέβη στη δική μου περίπτωση φέτος. Θυμάμαι ήταν λίγες ημέρες μετά την αλλαγή της χρονιάς.

My backless dress story

Καθώς είχα βάλει το καλοριφέρ στο τέρμα, στο feed μου εμφανίστηκε η διαφήμιση μερικών υπέροχων καλοκαιρινών φορεμάτων. Και δεν άντεξα. Λίγο μετά, βρέθηκα στο ηλεκτρονικό ταμείο.

Το νέο μου απόκτημα ήταν ένα backless φόρεμα που σταματάει χαμηλά στην πλάτη και δένει γύρω από τον λαιμό σε στυλ halter. Αυτός ο συνδυασμός ήταν που με κέρδισε. Πολύ σέξι αλλά ταυτόχρονα κομψό.

https://www.instagram.com/p/CKMNRR8spKS


Το άφησα, λοιπόν, στην ντουλάπα μου για περίπου 5 μήνες και το θυμήθηκα τις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου. Καταπληκτικό το σχέδιο, ωστόσο, έμενε άλλη μία λεπτομέρεια να διευθετηθεί για να μπορώ να το φοράω ανενόχλητη: το σουτιέν.

Με το εξώπλατο φόρεμα σίγουρα δεν μπορείς να φορέσεις το κανονικό σουτιέν που δένει ακριβώς πίσω από το στήθος, γιατί πολύ απλά χάνεται το σχέδιο του ρούχου. Οπότε, σου μένουν ουσιαστικά 4 πολύ συγκεκριμένες επιλογές επί του θέματος.




#1 No
bra

Αν το στήθος σου ανήκει σε μικρότερο size και το ύφασμα του φορέματος είναι αρκετά καλυπτικό που να το υποστηρίζει, μπορείς να μη φορέσεις καθόλου σουτιέν και να μη φανεί και καθόλου.

#2 Low-back bra

Το low-back bra είναι το σουτιέν που δένει χαμηλά στην πλάτη και όχι πίσω από το στήθος. Έτσι, και φοράς σουτιέν και δε φαίνεται στην πλάτη του ρούχου.

#3 Silicone bra cups

Τα bra cups καλύπτουν ακριβώς την περιοχή του στήθους χωρίς να έχουν προέκταση στην πλάτη. Δένουν, μάλιστα, στο κεντρικό σημείο και προσαρμόζονται ώστε να φαίνεται το μπούστο πιο πλούσιο.

#4 Silicone pasties

Τα silicone pasties είναι δύο κομμάτια σιλικόνης που εφαρμόζουν στον κάθε μαστό για να μη διαγράφεται πάνω στο ρούχο.

Photo credits: @jacquemus