Λευκό σορτς: Πώς θα φορέσεις το απόλυτο item της σεζόν (+τα 10 ωραιότερα)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λευκό σορτς: Πώς θα φορέσεις το απόλυτο item της σεζόν (+τα 10 ωραιότερα)

Όχι δεν φοριέται μόνο στην παραλία αλλά μπορεί να συνδυστεί με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους.

Αν υπάρχει ένα και μόνο ρούχο το οποίο επιλέγουμε ανελλιπώς όλες κάθε καλοκαίρι, αυτό είναι αναμφίβολα το γυναικείο σορτς. Κομψό, άνετο και ευκολοφόρετο, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για να συνθέσει υπέροχα all day looks.

Το λευκό χρώμα έχει ταυτιστεί με το καλοκαίρι αφού είναι δροσερό και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Το white shorts δείχνει εξίσου εντυπωσιακό σε όλες μας και αποτελεί ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί.

Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν μπορείς να το φορέσεις στην πόλη για να εντυπωσιάσεις τους πάντες με το στυλ σου. Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις είναι να προσθέσεις τα σωστά αξεσουάρ (ανάλογα πάντα με την περίσταση) και να ολοκληρώσεις το outfit με ένα ζευγάρι παπούτσια της επιλογής σου.

4 στυλάτοι τρόποι για να φορέσεις το τζιν σορτσάκι σου το καλοκαίρι



Με λίγα λόγια το λευκό σορτς είναι ο σύμμαχός σου για καλοκαιρινές εμφανίσεις που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς μπορείς να το ενσωματώσεις επιτυχώς στην καθημερινότητά σου.

Πώς θα το φορέσεις φέτος

1) Με total white look...από το πρωί ως το βράδυ.

2) Με crop top...για casual looks που θα κεντρίσουν τα βλέμματα.

3) Με δετό πουκάμισο... στο νησί.

4) Με bralette/bikini...για υπέροχες beachwear εμφανίσεις.

5) Με κορμάκι...για τη βραδινή σου έξοδο.

oliviaculpo1

@oliviaculpo

Πηγή κεντρικής: @nazifeeozcan



Σου πέφτει το σορτς; 3 κομψές λύσεις που κυριολεκτικά θα σε σώσουν

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα λευκά σορτς της αγοράς ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.