10 κομψές προστατευτικές μάσκες που ταιριάζουν με κάθε ρούχο της ντουλάπας σου

Sabine Camhi
10 κομψές προστατευτικές μάσκες που ταιριάζουν με κάθε ρούχο της ντουλάπας σου

Για να είσαι προστατευμένη με στυλ!

Οι διεθνείς οίκοι μόδας βγήκαν στα πρωτοσέλιδα όταν άρχισαν να σχεδιάζουν και να πουλάνε ιδιαίτερες μάσκες προσώπου με καλαίσθητα designs και ιατρικές ρόμπες ώστε να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του COVID-19 παγκοσμίως.

Η Olivia Palermo βρήκε την πιο απαλή εναλλακτική της προστατευτικής μάσκας

«Τα γαλλικά ατελιέ των οίκων Balenciaga και Yves Saint Laurent ετοιμάζονται για την κατασκευή μασκών, βάσει των πιο αυστηρών μέτρων υγειονομικής προστασίας για τους συνεργάτες τους, μόλις οι διαδικασίες παραγωγής και τα υλικά θα εγκριθούν από τις αρμόδιες αρχές», δήλωσε ο όμιλος ειδών πολυτελείας Kering.

Το έμβλημα της εποχής μας

Οι μάσκες προστασίας προσώπου είναι ίσως το αξεσουάρ που φορέσαμε περισσότερο τον τελευταίο χρόνο. Και παρόλο που έχουμε επιστρέψει στην κανονική μας ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες, η μάσκα παραμένει πολύ σημαντική για την προστασία μας.



Πώς να την φοράς

Καταρχάς, ενώ η χειρουργική μάσκα είναι η πιο σίγουρη και διαδεδομένη επιλογή, αν ψάχνεις για κάτι πιο chic που μπορείς να συνδυάσεις με το υπόλοιπό σου outfit, υπάρχουν πολλές μοντέρνες εναλλακτικές στην αγορά. Γενικά, μια σωστή μάσκα προσώπου θα πρέπει να καλύπτει πλήρως τη μύτη και το στόμα. Επιπλέον, μετά από κάθε χρήση, σου προτείνουμε να την πλένεις με καυτό νερό.



Αφού λοιπόν η ατομική ευθύνη είναι υποχρέωση όλων μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ας το κάνουμε ακολουθώντας τις πιο hot τάσεις. Συνέχισε παρακάτω για τα μοναδικά σχέδια που θα γίνουν η τελευταία πινελιά σε πολλά ντυσίματα σου και που θα εγγυηθούν ασφαλείς εξόδους!

Πηγή κεντρικής: @oliviapalermo