Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στο LBD – το LBJ (Little Black Jumpsuit) είναι τώρα στη μόδα

Sabine Camhi
Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στο LBD – το LBJ (Little Black Jumpsuit) είναι τώρα στη μόδα

Η μαύρη ολόσωμη φόρμα έγινε μέρος των πιο εντυπωσιακών εμφανίσεων φέτος!

Το Little Black Dress ήταν πάντα ένα κομμάτι που αναβάθμιζε την εμφάνισή μας σε οποιαδήποτε περίσταση. Φέρνει κομψότητα και γοητεία, και, ανάλογα με τη σιλουέτα σου, μπορεί να γίνει ένα κλασικό και διαχρονικό κομμάτι. Ωστόσο, ένα πιο τολμηρό και αισθησιακό κομμάτι έχει εμφανιστεί. Ενώ πιστεύαμε πως απολύτως τίποτα δεν θα μπορούσε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από το LBD, αυτή η μέρα έχει τώρα φτάσει. Η μαύρη ολόσωμη φόρμα έχει επιστρέψει στη μόδα για τα καλά.

Επιστροφή στο γραφείο: Οι ωραιότερες ολόσωμες φόρμες για να εκπέμπεις κύρος και στυλ

Η ολόσωμη φόρμα αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στη γκαρνταρόμπα μας

Τις τελευταίες σεζόν, οι διάσημοι και οι influencers έχουν εντοπιστεί με αυτό το item, το οποίο είναι τόσο ευέλικτο και ευκολοφόρετο όσο και το μαύρο φόρεμα και έχει ατέλειωτους στυλιστικούς συνδυασμούς. Πολλά μοντέλα έχουν εμφανιστεί με μίνιμαλ κομμάτια που είναι ιδανικά για την καθημερινή ζωή. Επιπλέον, το LBJ έχει ένα μεγάλο θετικό σε σχέση με το LBD: την άνεση να κινηθείς χωρίς φόβο.

Διαφορετικές εκδοχές ανά σχεδιαστή

Brands, όπως ο Mugler και ο Saint Laurent, ενσωμάτωσαν την εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα στις συλλογές τους με κομψό αλλά και glamorous τρόπο. Τα σχέδια του Mugler ήταν πιο τολμηρά, με διαφάνειες και cut-outs που άφησαν σημεία του σώματος της Miley Cyrus ακάλυπτα.

Styling

Η ολόσωμη φόρμα στις καθημερινές εξόδους συνδυάζεται κυρίως με flat, δηλαδή με μπαλαρίνες ή με sneakers για ένα casual αποτέλεσμα. Αντίθετα, το βράδυ αναδεικνύεται με ένα ζευγάρι μποτάκια ή ψηλοτάκουνες γόβες. Επιπλέον, με μια ζώνη μπορείς να δημιουργήσεις το εφέ των δυο κομματιών που θα κάνει την εμφάνισή σου ακόμη πιο κομψή



Είσαι έτοιμη λοιπόν να λάμψεις φέτος το φθινόπωρο; Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις μερικές ιδέες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @camillecharriere