10 «woah» high heels που χρειάζεται κάθε curvy κορίτσι

Sabine Camhi
10 «woah» high heels που χρειάζεται κάθε curvy κορίτσι

Βρες το ιδανικό σχέδιο και εμπλούτισε τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα!

Το σωστό ζευγάρι high heels μπορεί να μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε την εμφάνισή μας και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, είτε βρισκόμαστε στο γραφείο είτε πάμε στην πόλη για ένα date night. Τα high heels έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά και πιο ελκυστικά καθώς περπατάμε. Δυστυχώς, για πολλές γυναίκες, τα τακούνια δεν είναι καθόλου βολικά.

Μπορεί, λοιπόν, να αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολο για ένα κορίτσι να βρει ένα ζευγάρι άνετα και trendy high heels. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν πολλά ελκυστικά σχέδια τακουνιών στην αγορά που είναι σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα οποιουδήποτε σωματότυπου.

(Τα high heels της κεντρικής φωτογραφίας είναι @sjpcollection)

Τα στυλ τακουνιών κατάλληλα για curvy κορίτσια

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ τακουνιών που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, είτε ψάχνεις για κάτι άνετο και casual είτε κάτι πιο εντυπωσιακό.



Pumps

Τα pumps έχουν ένα απλό σχέδιο και χαμηλό κόψιμο χωρίς straps. Είναι επίσης συχνά πιο φαρδιά από τις κλασικές γόβες. Αυτό τα καθιστά πολύ ευκολοφόρετα, ειδικά για τα curvy κορίτσια.

Mary Janes

Τα Mary Janes έχουν παρόμοιο σχέδιο με τα pumps, αλλά είναι λίγο πιο συντηρητικά. Αυτά τα παπούτσια είναι ιδανικά για επίσημες περιστάσεις, αλλά και για το γραφείο, το σχολείο και για ένα casual ραντεβού.

Πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες είναι πιο ασφαλείς από τις γόβες. Η επιλογή ενός πιο σταθερού παπουτσιού, όπως μιας πλατφόρμας, είναι συχνά μια καλή ιδέα όταν πρόκειται για καθημερινά υποδήματα.

Kitten Heels

Αυτό το παπούτσι είναι μια καλή επιλογή αν ψάχνεις μια εναλλακτική λύση στα στιλέτο. Αυτά τα χαμηλοτάκουνα, μυτερά, κομψά γοβάκια είναι ευκολοφόρετα, άνετα και, παρά το χαμηλό τακούνι, δεν παύουν να είναι σέξι!


https://www.instagram.com/p/CSzan03rhGC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μποτάκι με Τακούνι

Μπορείς να βρεις μποτάκια με τακούνι μέχρι το γόνατο, μέχρι τους μηρούς ή μέχρι τον αστράγαλο. Προσφέρουν πολλή υποστήριξη γύρω από τους αστραγάλους και το εσωτερικό πέλμα. Τα μποτάκια με χοντρό τακούνι θα σου προσφέρουν επίσης μεγαλύτερη σταθερότητα, ειδικά όταν περπατάς σε ολισθηρές επιφάνειες.


https://www.instagram.com/p/CK6lHXAHxN1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας high heels για curvy κορίτσια!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @lcchan