10 printed παντελόνια για να προσθέσεις χρώμα στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Sabine Camhi
10 printed παντελόνια για να προσθέσεις χρώμα στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Τα παντελόνια ανανεώνονται φέτος με μοτίβα και graphics!

Ενώ τα ουδέτερα χρώματα είναι βασικά κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, η μόδα αυτήν την σεζόν επιτάσσει να βάλουμε χρώμα στη ντουλάπα μας και να την κάνουμε πιο ζωηρή. Και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό από τα printed παντελόνια;


https://www.instagram.com/p/CVGJolgAu8V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα printed παντελόνια μπορούν να κάνουν statement και να αναβαθμίσουν ακόμα και τα πιο βαρετά σύνολα. Τα παιχνιδιάρικα prints έγιναν τάση την Άνοιξη/Καλοκαίρι και πολλοί οίκοι, όπως οι Simonett και House of Sunny το παρουσίασαν στις συλλογές τους. Με την επιστροφή της μόδας του ’70, η φράση της πιο cool προσωπικότητας της μόδας, Iris Apfel, «More is more and less is a bore», πήρε και αυτή σάρκα και οστά.

10 printed παντελόνια που σε δείχνουν πιο ψηλή- Inspo η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (photos)

Πώς να τα φορέσεις

Τα παντελόνια με prints είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις τη 70s μόδα στις εμφανίσεις σου. Συνδύασέ τα με το αγαπημένο σου δερμάτινο τζάκετ, με chunky σκουλαρίκια και φανταχτερά αξεσουάρ, ένα ζευγάρι κομψά γυαλιά ηλίου και τις μπότες σου. Ένας άλλος classic συνδυασμός είναι με ένα πλεκτό γιλέκο και ένα λευκό πουκάμισο από μέσα. Σε γενικές γραμμές τα printed παντελόνια θα σου δώσουν τη δυνατότητα για πολλούς πειραματισμούς, στο street style, ακόμα και το γραφείο.



Τώρα που έμαθες μερικά tips για να φορέσεις αυτό το παντελόνι, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα 10 στυλ που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα από τα αγαπημένα μας brands.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @roanmclean