Tracksuits: Πώς να υιοθετήσεις και εσύ την αγαπημένη τάση των it-girls αυτήν την σεζόν

Sabine Camhi
Tracksuits: Πώς να υιοθετήσεις και εσύ την αγαπημένη τάση των it-girls αυτήν την σεζόν

Το ρετρό athleisure look των πρωταγωνιστών της σειράς Squid Game έγινε η πιο hot τάση της σεζόν!

«Red light, green light»

Μέχρι τώρα, το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου είναι εξοικειωμένο με αυτήν τη φράση, χάρη στην παγκόσμια επιτυχία του Squid Game (το παιχνίδι του καλαμαριού). Ως αποτέλεσμα της σειράς του Netflix, οι θαυμαστές του γνωρίζουν επίσης ποιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή items του φθινοπώρου: το tracksuit. Μετά την κυκλοφορία της Νοτιοκορεάτικης σειράς - οποίο οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν μια σειρά από παιχνίδια για να κερδίσουν ένα έπαθλο εκατομμυρίων δολαρίων - η παγκόσμια μηχανή αναζήτησης που ασχολείται με τη μόδα Lyst έδωσε στη δημοσιότητα εξής ενδιαφέροντα στοιχεία: αύξηση κατά 97% στις αναζητήσεις για cool αθλητικές φόρμες - ίδιο τζάκετ με ίδιο παντελόνι - με ρετρό αισθητική, αύξηση 35% στις αναζητήσεις για λευκά slip-on sneakers, τα οποία φορούν επίσης οι χαρακτήρες στη σειρά, καθώς και αύξηση 35% στις αναζητήσεις για λευκά T-shirts με νούμερα. Χαρακτηριστικά νούμερα είναι το 001 (του ηλικιωμένου κύριου), το 456 (του πρωταγωνιστή), το 218 και το 067.


https://www.instagram.com/p/CU4YjTQvAyJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Athleisure trend και πως το υιοθέτησαν οι influencers

Πριν η σειρά κάνει τις ρετρό πράσινες φόρμες με τη λευκή ρίγα στο πλάι σε τζάκετ και παντελόνι ένα must-have item, το athleisure στυλ είχε αγκαλιαστεί και είχε γίνει μία από τις αγαπημένες τάσεις τόσο των σχεδιαστών, όσο και των influencers της μόδας.

tracksuits_pws_na_ta_foreseis12.jpg

Athleisure queen! 10 παντελόνια φόρμας που θα φοράς και εκτός γυμναστηρίου

tracksuits_pws_na_ta_foreseis3.jpg

Imax Tree Miu Miu Spring/Summer 2021

Τα it-girls χαράζουν τον δικό τους δρόμο στο styling αυτού του σετ και τα συνδυάζουν είτε με αθλητικά είτε με μπότες, ακόμα και με τακούνια, με παλτό ή μπλέιζερ από πάνω και τις αγαπημένες τους luxury bags.



Είσαι έτοιμη να απογειώσεις και εσύ τη στυλιστική δύναμη και αξία των tracksuits; Συνέχισε παρακάτω για να δεις πως το φόρεσαν οι αγαπημένες μας it-girls.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @staud.clothing