Capsule wardrobe: Όλα τα staples που πρέπει να έχεις για ένα updated ανοιξιάτικο look στο γραφείο

Ναταλία Κατσακιώρη
Capsule wardrobe: Όλα τα staples που πρέπει να έχεις για ένα updated ανοιξιάτικο look στο γραφείο
Photo: Milan street style, Imax Tree

Μήπως χτίζεις την ανοιξιάτικη capsule ντουλάπα σου; Έχουμε όλα τα απαραίτητα κομμάτια.

Είσαι και εσύ σε μια φάση ανασυγκρότησης γκαρνατρόμπας; Απόλυτα λογικό, αφού κάθε φορά που αλλάζουμε σεζόν όλες περνάμε από αυτή την περίοδο.

Ειδικά, η άνοιξη θεωρείται μια δύσκολη φάση για το καθημερινό styling, αφού οι θερμοκρασίες μεταβάλλονται διαρκώς με την ζέστη και το κρύο να μας κάνουν να μην ξέρουμε τι να βάλουμε. Έτσι, λοιπόν, το στυλ μας μοιάζει να περνάει κρίση και αυτό ισχύει κατά κύριο λόγο για το πρωινό office look, όταν δηλαδή είσαι απόλυτα μπερδεμένη μπροστά στην ντουλάπα σου και δεν έχεις ιδέα, τι να βάλεις.

Η λύση βρίσκεται και πάλι στο styling inspo και τις απλές λύσεις που μπορείς να βρεις στα ρούχα που έχεις ήδη. Εδώ, λοιπόν, είναι που μπαίνει και πάλι το ζήτημα του «τι shopper είσαι;». Έχεις φροντίσει να αποκτήσεις όλα εκείνα τα απαραίτητα διαχρονικά κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου ή ακολουθείς πιστά τις τάσεις;


https://www.instagram.com/p/CahI0vyDR83

Η capsule wardrobe της άνοιξης

Η άνοιξη, όπως και κάθε άλλη εποχή, έχει κάποια key items, με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα μια μικρή capsule wardrobe, όπου θα βρίσκεις εύκολα και γρήγορα ορισμένα passe par tout σύνολα για το look του γραφείου.

Στο παρακάτω video θα βρεις τα 25 κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις τώρα, χτίζοντας την δική σου εμβόλιμη γκαρνταρόμπα και αξιοποιώντας τα κάθε πρωί σε άνετα, εύκολα και κομψά σύνολα. Για ακόμη μια φορά η λέξη κλειδί είναι το versatility.



H basic παλέτα χρωμάτων πρωταγωνιστεί με το λευκό, το μαύρο, το γκρι και όλη την παλέτα των beige να είναι τα πιο εύκολα χρώματα. Υφασμάτινα παντελόνια σε wide leg γραμμές, πουκάμισα, κλασικά tops με δυνατούς ώμους και, φυσικά, σακάκια και καμπαρντίνες. Τα all time classic δερμάτινα sneakers είναι οι πανταχού παρόντες, ενώ μια μεγάλη shopper bag σε καμηλό χρώμα και μαλακό δέρμα χωράει όλα τα απαραίτητα πράγματα της ημέρας.

Κάντε μία λίστα με τις ελλείψεις σας και εμπνευστείτε από τα πιο ενημερωμένα office looks της άνοιξης.

Διαβάστε επίσης:

Shopping list: Τα πιο stylish colorful πλεκτά για να υποδεχθείς την άνοιξη με χρώμα

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο ενημερωμένο combo με δερμάτινο παντελόνι