Τα 5 κορυφαία πανωφόρια της φετινής άνοιξης σύμφωνα με το street style

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 κορυφαία πανωφόρια της φετινής άνοιξης σύμφωνα με το street style

Γιατί η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή των jacket lovers!

Η άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη εποχή για όποιον αγαπά τα διαφορετικά πανωφόρια. Και αυτό γιατί ο καιρός επιτρέπει να φορέσεις όλα εκείνα τα ελαφρά jackets, που έχεις αφήσει στην άκρη για το χοντρό σου μάλλινο παλτό ή το puffer jacket σου. Μαζί, λοιπόν, με τον χειμώνα, φεύγει και η μονοτονία στο styling. Οι θερμοκρασίες είναι καλές και οι επιλογές σου πολλές και εξίσου stylish.

Φέτος, το θέμα πανωφόρι ήρθε στο προσκήνιο περισσότερο από ποτέ και δικαιολογημένα, αφού τα catwalks έδωσαν τροφή για συζητήσεις και ανέδειξαν πολλές και εξίσου ενδιαφέρουσες τάσεις στα jackets. Από τα κλασικά leather biker jackets και τις καμπαρντίνες, μέχρι τα ανανεωμένα denims και το vintage inspired, κολεγιακό μπουφάν, αυτές είναι τα 5 κορυφαία trends της άνοιξης:

Τα jackets της φετινής άνοιξης είναι πιο cool από ποτέ.

Biker jacket: Το δέρμα ήταν η απόλυτη τάση της σεζόν. Χάρη στους Prada, Simone Rocha και Alexander McQueen είδαμε την ανανεωμένη σύγχρονη version των bikers, που κυκλοφορεί ήδη στο street style. Boxy γραμμές, έντονοι ώμοι, αγκράφες και ζώνες και μία gothic ρομαντική διάθεση ανανέωσε το κλασικό item της ντουλάπας μας.

https://www.instagram.com/p/CcNVvRLrr1m

Varsity jacket: Χρώμα, άνεση και στυλ, σε ένα retro πανωφόρι που δίνει ένα sporty look σε κάθε σύνολο. Τόλμησε έναν ανατρεπτικό συνδυασμό με ένα συντηρητικό σύνολο και το πιο πολύχρωμο και fun varsity jacket.

Denim jacket: Μην τα ξαναλέμε: το denim είναι ο βασιλιάς της σεζόν. Εκτός από το διαχρονικό τζιν μπουφάν σου, φέτος θα βρεις και πολλές διαφορετικές και τολμηρές εκδοχές σε τζιν πανωφόρια, με ανατρεπτικά fits.

Bomber jacket: Είναι ένα πανωφόρι που δίνει αρκετό όγκο, αλλά και extra πόντους στυλ. Οι περισσότερες έχουμε επενδύσει σε ένα μαύρο ή χακί bomber, αλλά και τα έντονα χρώματα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ιδανικά φόρεσε το με ένα knitted εφαρμοστό φόρεμα και mules ή με μία φούστα με elevated σκίσιμο και strappy σανδάλια, για ένα απόλυτα sexy look.

https://www.instagram.com/p/CbvNJjbomjL

Καμπαρντίνα: Η καμπαρντίνα είναι σίγουρα το πανωφόρι που είδες περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στους δρόμους της πόλης. Είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που ανανέωσε το κοινό του τις τελευταίες σεζόν. Ένα oversized trench coat σε basic απόχρωση, είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για να επενδύσεις τώρα.

https://www.instagram.com/p/Ca7JzvGI1v6