Οδηγός αγοράς: Τα 12 πιο θηλυκά bikinis που μπήκαν στην κορυφή της wish list μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 12 πιο θηλυκά bikinis που μπήκαν στην κορυφή της wish list μας

Ψάχνεις το επόμενο μαγιό σου; Αν αγαπάς τα bikinis τότε σου έχουμε βρει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς.

Ναι, ήρθε αυτή η ώρα, η αγαπημένη σου στιγμή. Μάλλον τα τελευταία Σαββατοκύριακα έπεσε και στο δικό σου κινητό το μήνυμα «πάμε για μπάνιο;». Αν δεν έχεις, ήδη δηλαδή, κάνει την πρώτη σου βουτιά σε κάποια παραλία ή αν είσαι τυχερή(γιατί όχι;) και σε ένα νησάκι. Πριν, όμως, κάνεις την πρώτη σου summer εμφάνιση, θα χρειαστεί ίσως να βγεις για ψώνια.

Σίγουρα έχεις την δική σου συλλογή μαγιό, που ως γνήσιο τέκνο της χώρας σου, θα είναι μάλλον μεγάλη, αφού οι περισσότεροι περνάμε αρκετό χρόνο στην θάλασσα ή ακόμη και σε πισίνες στο κέντρο της πόλης, δεδομένης της ζέστης στην Ελλάδα. Όσο αναφορά τώρα τα μαγιό, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά σχέδια και fits, ωστόσο η μεγαλύτερη διάκριση (αλλά και διαφωνία) στον κόσμο της μόδας έγκειται στην επιλογή bikini ή ολόσωμο;

Και τα δύο εξίσου όμορφα και βολικά, αφού τώρα πια έχουμε επιλογές για όλα τα γούστα με χρώματα, γραμμές, cut outs και άπειρα υφάσματα που μπήκαν στο παιχνίδι των swimwears. Στην ελληνική αγορά θα βρεις μάλιστα πάρα πολλές επιλογές από γνωστά διαχρονικά brands, αλλά και Έλληνες σχεδιαστές που έχουν ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο στο κεφάλαιο μαγιό.

https://www.instagram.com/p/Ccc8TSVsRo5

Σήμερα θα επικεντρωθούμε, ωστόσο, στο κομμάτι των bikinis, σε ένα από τα πιο επαναστατικά ίσως ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στα μέχρι τότε ενδυματολογικά στερεότυπα και απελευθέρωσε την ομορφιά του γυναικείου σώματος. Δεν υπάρχει πιο sexy ρούχο από ένα μικροσκοπικό bikini, που να αναδεικνύει το σώμα σου και να γιορτάζει την θηλυκότητα.

Φέτος η μόδα έφερε όλο αυτό τον πλουραλισμό των τάσεων και στα μαγιό, με τα trends στα bikinis να είναι πιο fun από ποτέ.. Prints και έντονα neon χρώματα είναι must. Τα σχέδια στα tops όπως τα one shoulder bikini tops ή τα strapless μπουστάκια, αλλά αλλά και τα τύπου αθλητικά μακρυμάνικα θα πρωταγωνιστήσουν. Τίποτα δεν μπορεί, όμως, να συγκριθεί με το διαχρονικό sexiness από το αγαπημένο σου «τριγωνάκι». Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω items που ξεχωρίσαμε για σένα και βρες το δικό σου, νέο bikini.

https://www.instagram.com/p/CcztBVPtFNN

Τα 12 πιο stylish bikinis της αγοράς. Βρες το δικό σου αγαπημένο: