Τα καλοκαιρινά key pieces που αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου

Τα καλοκαιρινά key pieces που αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου

Καθώς πλησιάζουμε προς την «καρδιά» του καλοκαιριού, δέχεσαι όλο και πιο τακτικά προσκλήσεις, για σύντομες αποδράσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς, beach party, γάμους, βαφτίσεις, βραδινές εξόδους στο κέντρο της πόλης.

Κάπως έτσι, ο χρόνος μέχρι να βγεις σε άδεια, περνάει γρήγορα και απολαυστικά, ενώ εσύ δεν αφήνεις ούτε μία ημέρα από το καλοκαίρι σου να πάει χαμένη, χωρίς να τη ζήσεις στο έπακρο.

Και για να μπορέσεις να ζήσεις αυτές τις εμπειρίες με αυθορμητισμό και αισιοδοξία, δηλαδή τις εμπειρίες που θα σε κρατήσουν σε summer mood, μέχρι την ημέρα που θα αναχωρήσεις για τον προορισμό των διακοπών σου, χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου τα κατάλληλα items. Διότι υπάρχουν μερικά ρούχα που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα, αλλά και τη βαλίτσα των διακοπών σου, καθώς σου επιτρέπουν να συνθέσεις κομψές, ανεπιτήδευτες εμφανίσεις, για κάθε περίσταση, από το τριήμερο με τις κολλητές σου στις Σπέτσες, μέχρι τη βάφτιση της ανιψιάς σου στην πόλη.

Παρακάτω, λοιπόν, υπάρχει μία λίστα με τα key pieces που μπορείς να ανακαλύψεις στη συλλογή της LYNNE, Resort Wear, η οποία υπόσχεται πως θα «απογειώσει» το στυλ σου, φέτος το καλοκαίρι.

Η ελαστική, comfy chic παντελόνα που δεν θα θέλεις να βγάλεις από πάνω σου

Πριν αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις την επόμενη επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου, είναι σημαντικό να σιγουρευτείς πως διαθέτεις τουλάχιστον μία αέρινη παντελόνα στην ντουλάπα σου. Το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί ένα must have ρούχο για κάθε γυναίκα, διότι είναι αυτό που χρειάζεται για ένα comfy chic look. Το συγκεκριμένο ρούχο μπορεί να σταθεί σε μία office εμφάνιση, αλλά και σε ένα πιο λαμπερό σύνολο, ανάλογο με αυτά που σε συντροφεύουν στις βραδινές περατζάδες σου στο νησί. Καλό θα ήταν, βέβαια, να επιλέξεις μία άνετη, ελαστική παντελόνα από βισκόζη σε μία γήινη, ευκολοφόρετη απόχρωση, όπως το μαύρο, το χακί ή το χρώμα της άμμου, καθώς πρόκειται για χρώματα που δεν σε περιορίζουν, αλλά σου επιτρέπουν να πειραματιστείς ακόμη περισσότερο με τα crop top και τα αξεσουάρ που διαθέτεις.

1657176268767-389152689-image003.jpg

Ένα ολόσωμο εμπριμέ σορτς για τις φορές που αναρωτιέσαι «τι να φορέσω πάλι»

Το καλοκαίρι δεν θες να χάνεις χρόνο με ασήμαντες σκέψεις, όπως η ερώτηση «τι να φορέσω». Αν θέλεις, λοιπόν, να εξοπλίσεις την ντουλάπα και τη βαλίτσα των διακοπών σου με ένα fashion item, το οποίο θα σου προσφέρει μοναδικά καλοκαιρινά look, χωρίς να χρειαστεί να διαθέσεις πολύ χρόνο και σκέψη για να τα δημιουργήσεις, τότε πρέπει να επενδύσεις σε μία εμπριμέ ολόσωμη φόρμα σορτς, το key piece που σου προσφέρει all day εμφανίσεις, αλλά και λίγο πιο επίσημες, όπως αυτές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στην ορκωμοσία της αδερφής σου ή τη βάφτιση του παιδιού της κολλητής σου. Προτίμησε μία ολόσωμη φόρμα με σορτς, η οποία διαθέτει κανονική εφαρμογή, ελαστική μέση και μακρύ μανίκι, ώστε να μπορείς να τη φοράς και τα πιο δροσερά βράδια του καλοκαιριού, χωρίς να χρειάζεσαι κάτι άλλο από πάνω.

image005.jpg

Το μακρυμάνικο καφτάνι που αναδεικνύει με στυλ τις beachwear εμφανίσεις σου

Κάνει beach party η παρέα σου; Μήπως το bachelor της φίλης σου θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο πολυτελές εξοχικό με πισίνα; Θέλεις να παραμένεις στυλάτη και elegant, ακόμη και τις φορές που πηγαίνεις για μία σύντομη βουτιά σε κάποια κοντινή ακτή; Ό,τι από τα παραπάνω και αν ισχύει στην περίπτωσή σου, το μόνο σίγουρο είναι πως ένα αέρινο καφτάνι με κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να… ισορροπήσεις με στυλ ανάμεσα στο δίπολο, overdressed και undressed. Διότι για να θεωρηθεί μία beachwear εμφάνιση πετυχημένη, πρέπει να σου προσφέρει άνεση, αλλά την ίδια στιγμή, να μην σου επιβάλλει να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στη συλλογή της LYNNE, Resort Wear, θα βρεις το αέρινο κομμάτι που θα αναδείξει φέτος το καλοκαίρι την αιθέρια ομορφιά σου.

Extra tip: Για να απολαμβάνεις ακόμη πιο στυλάτες εμφανίσεις, μπορείς να συνδυάσεις το καφτάνι σου με ένα ολόσωμο μαγιό με animal print, το οποίο θα «αγκαλιάζει» τη σιλουέτα σου με ένα μοντέρνο μοτίβο.

image007.jpg

Ένα μάξι φόρεμα με λαχούρια που θα σου χαρίσει ένα ανεπιτήδευτο, carefree σύνολο

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την άνεση που σου προσφέρει ένα φόρεμα μία «καυτή» καλοκαιρινή μέρα και πιο συγκεκριμένα, ένα μάξι φόρεμα, το οποίο διαθέτει ένα διαχρονικό pattern από λαχούρια, αφού φοριέται από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ. Το σίγουρο είναι πως ένα μάξι φόρεμα θα σε βοηθήσει να σκαρφιστείς εύκολα και γρήγορα, μία καλοκαιρινή, κομψή εμφάνιση που θα αποπνέει στυλ και απλότητα. Έτσι και αλλιώς, ξέρεις καλά πως τα καλοκαιρινά σου look πρέπει να φαίνονται ανεπιτήδευτα και με ένα μάξι φόρεμα, το οποίο θα έχεις συνδυάσει με τα κατάλληλα παπούτσια, θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις τα πιο carefree σύνολα για κάθε περίσταση.

image009.jpg

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Πραγματοποίησε σήμερα κιόλας μία επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα την LYNNE, καθώς εκεί θα ανακαλύψεις τα μοντέρνα fashion items, τα οποία θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο κομψή εκδοχή σου φέτος το καλοκαίρι. Καθημερινά και βραδινά ρούχα, άνετα μαγιό και κομψά καφτάνια, σατέν υφάσματα, μεταλλικές αποχρώσεις, παγιέτες, δαντέλες, πρωτότυπα print και αέρινες υφές, συνθέτουν μία άκρως καλοκαιρινή συλλογή, η οποία σου προσφέρει μία πρόταση που σου ταιριάζει, για κάθε περίσταση της.