Οδηγός αγοράς: Όλα τα items που θα αγοράσεις με έκπτωση και θα φορέσεις το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Όλα τα items που θα αγοράσεις με έκπτωση και θα φορέσεις το φθινόπωρο
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Buy it now, thank us later!

Last minute buys, έτσι τα αναφέρουμε στο λεξιλόγιο της μόδας. Και τι εννοούμε με αυτό; Τις αγορές εκείνες που θα κάνεις την τελευταία στιγμή (γιατί εμείς τα κορίτσια είμαστε και λίγο της τελευταίας στιγμής!). Λίγο πριν τις γιορτές, λίγο πριν τη σεζόν των γάμων, λίγο πριν το σημαντικό εκείνο event που πρέπει να πας και ξέρεις ότι δεν έχεις τίποτα, μα τίποτα να φορέσεις.

Εγώ, αν και ανήκω στο δημιουργικό δυναμικό του fashion κόσμου, ευτυχώς χαρακτηρίζομαι από απόλυτο προγραμματισμό και ευλαβική προετοιμασία, όταν πρόκειται για τη ντουλάπα μου(και μόνο). Και θέλω να σου πω ότι μου έχει βγει σε καλό, αφού είναι σχεδόν σωτήριο να έχεις μπροστά σου την επιλογή να διαλέξεις τι θα φορέσεις κάθε στιγμή. Θα μου πεις πώς γίνεται αυτό; Φροντίζοντας να έχω στη διάθεση μου, aka στη ντουλάπα μου, τα σωστά κομμάτια σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που μπορούν να μου δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ένα απλό και γρήγορο mix and match.

last-minute-buys-(2).jpg

Κάθε χρόνο, λοιπόν, τέτοια εποχή κάνω μία τελευταία βόλτα στα αγαπημένα μου καταστήματα και μιας και είναι οι τελευταίες μέρες των εκπτώσεων, φροντίζω να πάρω όλα εκείνα τα items που μπορώ να αξιοποιήσω το φθινόπωρο που μας έρχεται. Δημιουργώ, δηλαδή, τη δική μου fall capsule συλλογή μέσα στο καλοκαίρι!

Ένα καινούργιο denim παντελόνι, ένα ιδιαίτερο πουκάμισο, η νέα μεγάλη casual shopper bag της σεζόν, ένα ζευγάρι sneakers που φοριούνται όλο το χρόνο, ένα versatile μικρό μαύρο φόρεμα αλλά και πολλές επιλογές σε καλοκαιρινά πανωφόρια, που μπορούν κάλλιστα να φορεθούν και το φθινόπωρο είναι τα πρώτα πράγματα, στα οποία στοχεύω.

Εξάλλου μην ξεχνάς, ότι πολλά καταστήματα συνηθίζουν τις τελευταίες μέρες να βγάζουν και χειμερινά items σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις, οπότε γιατί να μην επωφεληθείς και να ξεκινήσεις τη νέα φθινοπωρινή σεζόν με το πιο οικονομικό budget; Εγώ σου προτείνω παρακάτω τα πιο updated items που ξεχώρισα ήδη.

Τα last minute buys σου: