Οδηγός αγοράς: Τα 10 sneakers που πρέπει να μπουν πρώτα στη shopping list του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 10 sneakers που πρέπει να μπουν πρώτα στη shopping list του φθινοπώρου

Γιατί τα sneakers είναι το πιο αγαπημένο -και απαραίτητο- ζευγάρι της κάθε σεζόν. 

Τα λόγια είναι περιττά. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το για ποιο λόγο τα sneakers σου είναι απαραίτητα και γιατί ήταν, είναι και θα είναι το πρώτο ζευγάρι που θα μπει στη wish list της σεζόν. Και αυτό γιατί τώρα πια απλώς δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς τα αγαπημένα μας sneakers. Δερμάτινα το χειμώνα, πάνινα το καλοκαίρι, τα sneakers μας έκαναν να δούμε το styling με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Ειδικά μετά το καλοκαίρι και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα πόδια μας με τα πέδιλα και τις σαγιονάρες (γιατί ναι, πίστεψε το ταλαιπωρούνται), τα sneakers μας είναι μια όαση ξεκούρασης, αλλά και στυλ. Οι τάσεις των sneakers κάνουν κύκλους, όπως και όλα τα υπόλοιπα trends, οπότε κάνε και πάλι χώρο για ένα Y2K ζευγάρι ενημερωμένα αθλητικά, που θα σου θυμίσουν την εφηβεία σου.

shopping-guide-sneakers-(3).jpg
shopping-guide-sneakers-(1).jpg

Το πρώτο trend που θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί και το φετινό φθινόπωρο θα είναι τα μπασκετικά, colorful μποτάκια που είδαμε και πέρυσι. Οι New Balance και Nike κυκλοφόρησαν τα πιο δημοφιλή σχέδια, που φόρεσαν τα μοντέλα στις off duty εμφανίσεις τους. Τα λευκά κλασικά sneakers παραμένουν διαχρονικά επίκαιρα, μόνο που το φθινόπωρο του 2022 θα τα δούμε με fun logos και μικρές πινελιές χρώματος.

shopping-guide-sneakers-(2).jpg
shopping-guide-sneakers-(5).jpg

Τα retro inspired σχέδια με τις basic αποχρώσεις του χακί, nude και grey είναι μία πείσης εξαιρετική επιλογή, που μπορεί να συνοδεύσει ακόμη και τα σύνολα του γραφείου σου, εκτός από τα denim παντελόνια σου. Last but not least είναι τα training sneakers, που έχουν εμφανιστεί πλεόν πιο δυναμικά από ποτέ στο street style. Ρίξε μια ματιά στα σύνολα της Emily Ratajkowski και θα καταλάβεις πως τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις ένα τέτοιο ζευγάρι ακόμη και με τα mini φορέματα σου, με τις φούστες αλλά και με τα wide leg, υφασμάτινα παντελόνια σου.

Το άσπρο και το μαύρο είναι μια σίγουρη επιλογή, αλλά αν θέλεις να δώσεις έναν πιο edgy χαρακτήρα στο φθινοπωρινό σου στυλ, πόνταρε στο χρώμα και στις statement, neon λεπτομέρειες.

Τα best buys σου: