Cargo pants: Οι πιο stylish προτάσεις για να φορέσεις το παντελόνι της σεζόν πρωί και βράδυ

Ναταλία Κατσακιώρη
Cargo pants: Οι πιο stylish προτάσεις για να φορέσεις το παντελόνι της σεζόν πρωί και βράδυ

Τα πιο hot παντελόνια των 00s έγιναν και οι πρωταγωνιστές του φθινοπώρου. Κιαι μπορείς να τα φοάς όλη μέρα!

Η επιστροφή των 00s είναι γεγονός. Και άλλοι χάρηκαν με αυτό, άλλοι πάλι δεν θα περάσουν καθόλου καλά, βλέποντας όλα εκείνα τα αγαπημένα items της νεότητας τους να κυκλοφορούν και πάλι στους δρόμους της πόλης. Μπορώ να πω ότι μέχρι πρόσφατα ήμουν ανάμεσα στους δεύτερους, ξυρίως γιατί είχα βγάλει όλη τη δεκαετία του 2000' με το πιο χαμηλοκάβαλο, khaki denim παντελόνι, που έχεις δει ποτέ σου, κομμάτι της Diesel φυσικά, οπότε καταλαβαίνεις και την αντίδραση μου. Όχι, δεν ήθελα να επιστρέψουν τα 00s και δεν ήθελα να ξαναδώ γυαλιά ηλίου τύπου μάσκα.

Ο μόνος λόγος που η γνώμη μου άλλαξε και κατάφερα τελικά να υιοθετήσω και πάλι κάποιες από τις Y2K τάσεις της σεζόν, είναι το γεγονός ότι η μόδα έχει πλέον αποκτήσει τη μαγική ιδιότητα να προσαρμόζεται στο σήμερα, αλλά και τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας. Και τι εννοώ με αυτό; Ότι πλέον μπορείς να εντάξεις μία τάση στα σύνολα σου και να τη φέρεις όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εσένα, χωρίς να αντιγράφεις απλώς ένα trend, όπως κάναμε παλιότερα με το αποτέλεσμα να είναι πολλές φορές κωμικό!

cargo_pants-(3).jpg

5+1 σύνολα με cargo pants για όλη την ημέρα:

Αρχικά, να πω ότι τα cargo pants, δηλαδή τα παντελόνια με τις χαρακτηριστικές εξωτερικές τσέπες ήταν πάντα από τα αγαπημένα μου και ίσως ένα από τα μοναδικά items, που είχα κρατήσει ακόμη στη ντουλάπα μου. Φέτος, επιστρέφουν κυρίως στην oversized, baggy γραμμή τους και πειραματίζονται με όλα σχεδόν τα υφάσματα: από denim και φούτερ, μέχρι δέρμα και σατέν. Οπότε αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα αξιοποιήσουμε τα cargo παντελόνια μας τόσο το πρωί με casual εμφανίσεις, όσο και το βράδυ.

cargo_pants-(1).jpg

Σίγουρα ταιριάζουν με τα oversized παντελόνια μας και τα πουλόβερ της σεζόν, όπως και με τα πουκάμισα και όλα τα υπόλοιπα καθημερινά tops μας. Σε γενικές γραμμές θα σου πρότεινα να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι παπούτσια που θα σου δώσουν λίγο ύψος, είτε είναι μποτάκια, είτε γόβες, είτε πέδιλα. Για τις βραδινές εμφανίσεις σου τα corset tops είναι ότι πιο ενημερωμένο.

Street style inspo με τα cargo pants να γίνονται ένα απρόσμενο passé par tout: