Styling tips: Τα πιο κομψά tops που κολακεύουν τα χέρια και καλύπτουν τις ατέλειες

Ναταλία Κατσακιώρη
Styling tips: Τα πιο κομψά tops που κολακεύουν τα χέρια και καλύπτουν τις ατέλειες
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Με μικρές, έξυπνες κινήσεις μπορείς να αναδείξεις τα χέρια σου ανάλογα με το σωματότυπο σου. 

Τα χέρια είναι μια πολύ γοητευτική περιοχή του γυναικείου σώματος και πολλές από εμάς έχουν την τύχη να διαθέτουν όμορφα, γραμμωμένα χέρια, είτε εκ φύσεως, είτε λόγω γυμναστικής φυσικά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως αν έχεις λίγο πιο juicy μπρατσάκια, δεν κάνει να τα δείχνεις, ούτε ότι θα πρέπει να παγιδευτείς για πάντα σε μπλούζες και tops με φαρδιά, τεράστια μανίκια. Κάθε άλλο. Τα χέρια μας είναι ένα μεγάλο κομμάτι της εκφραστικότητας μας και δίνουν το δικό τους ρυθμό στη γλώσσα του σώματος μας, οπότε θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφα και άνετα με το πώς φαίνονται τα χέρια μας.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε το κυριότερο θεματάκι εκεί στο κάτω μέρος, όπου τα μπρατσάκια είναι λίγο πιο curvy και χαλαρά από ότι θα θέλαμε. Αλλά αν ακολουθήσεις τα παρακάτω tips, μπορείς να έχεις ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα και να αναδείξεις τα χέρια σου, όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σου.

t-shirts-(8).jpg

Τα 5+1 καλύτερα tips που κολακεύουν τα χέρια:

1. Αρχικά, ας αποφύγουμε τα εφαρμοστά, ελαστικά μανίκια σαν γάντια. Δεν θέλουμε να τονίσουμε σε καμία περίπτωση μία τόσο ιδιαίτερη περιοχή.

t-shirts-(10).jpg

2. Φρόντισε τα μανίκια σου να μην είναι υπερβολικά στενά στο τελείωμα, αν φοράς t-shirt. Γενικά τα φαρδιά, cool t-shirts είναι ότι πιο ενημερωμένο μπορείς να φορέσεις τώρα, που ταυτόχρονα κολακεύει και τα χέρια σου.

t-shirts-(3).jpg

3. Το μήκος που σταματάει ανάμεσα στους ώμους και τα μπράτσα είναι το πιο κολακευτικό, όποιο και αν είναι το shape των χεριών σου.

t-shirts-(5).jpg

4. Τα αέρινα μανίκια, όπως τα puffy sleeves και τα cut outs είναι πάντα μια καλή λύση. Το ίδιο και τα off shoulder tops.

t-shirts-(4).jpg
London-str-S23-0444.jpg
t-shirts-(6).jpg

5. Φόρα statement κοσμήματα, όπως βραχιόλια και ιδιαίτερα δαχτυλίδια με όγκο, που θα στρέψουν το βλέμμα αλλού.

New-York-str-S23-1507.jpg

6. Ένα ακόμη πολύ χρήσιμο styling tip είναι να φορέσεις το αγαπημένο σου μακρυμάνικο top και να μαζέψεις τα μανίκια μέχρι το ύψος του αγκώνα, γνωστό και ως τρία τέταρτα. Εύκολο και γρήγορο, είναι ένα trick που θα μετατρέψει πολλές μπλούζες σου στα επόμενα cool t-shirts σου.

t-shirts-(2).jpg