Έχεις βαρεθεί τα ρούχα της ντουλάπας σου; Τα 5+1 styling tips που πρέπει να εφαρμόσεις τον Ιανουάριο

Ναταλία Κατσακιώρη
Έχεις βαρεθεί τα ρούχα της ντουλάπας σου; Τα 5+1 styling tips που πρέπει να εφαρμόσεις τον Ιανουάριο

Νέα χρονιά και ας φρεσκάρουμε λίγο τα σύνολα μας. Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις το πρωί φέρε στο μυαλό σου αυτά τα 6 tips που σου έχουμε παρακάτω.

Το τι να φορέσεις τον Ιανουάριο είναι μια δύσκολη υπόθεση. Από τη μία υπάρχει το κρύο, ας μην το αρνούμαστε, οπότε θέλεις κάτι που να σε κρατάει ζεστή, ενώ από την άλλη θέλεις να κάνεις και μία φρέσκια αρχή, δίνοντας μια νέα ώθηση στο στυλ σου. Έχουμε και το γνωστό ψυχαναγκασμό των new year's resolutions, που μας θέλουν πιο όμορφες, πιο δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση μέσα στη νέα χρονιά, οπότε κάθε φορά που στεκόμαστε μπροστά στη νοτυλάπα μας νιώθουμε σύγχυση και καταλήγουμε με ένα απλό, βαρετό look. Αυτό κάπως πρέπει να αλλάξει.

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μέσα στο Δεκέμβριο έχεις κάνει το απαραίτητο ξεκαθάρισμα και την οργάνωση που απαιτεί μία ντουλάπα, και αν δεν το έχεις κάνει ακόμη, τότε πρέπει να το βάλεις σε προτεραιότητα. Εδώ θα επιμείνω. Μόνο μια καθαρή ντουλάπα με όλα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σε μια θέση που να έχεις εύκολη πρόσβαση, είναι μια ντουλάπα που θα δημιουργήσει τα πιο inspiring looks της σεζόν. Ευτυχώς, τώρα πια οι τάσεις είναι πολλές και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, αφού προσαρμόζονται πολύ εύκολα στο προσωπικό μας στυλ και μας προσφέρουν μια απίστευτη ελευθερία στο styling. Όπως για παράδειγμα το weird girl aesthetic, το στυλ δηαλδή που αγαπά η Bella Hadid και η Dua Lipa, είναι κάτι που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ξαναγίνει trend.

Ένα item οκτώ διαφορετικοί τρόποι να το φορέσεις -Πώς να απογειώσεις το δερμάτινο παντελόνι σου

https://www.instagram.com/p/CnAGD0QvKLB

Αν κάπως έχεις βαρεθεί, λοιπόν, τα γνωστά combos που δοκιμάζεις κάθε μέρα για τη δουλειά και τις εξόδους με φίλους, εμείς σου έχουμε βρει 5+1 εύκολα tips που μπορείς να εφαρμόσεις με items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και να δώσεις νέα πνοή στα looks του Ιανουαρίου.

Τα 5+1 styling tips που θα μεταμορφώσουν τα outfits του μήνα.

Φόρεσε ένα fluffy ή πολύχρωμο bucket καπέλο.

styling-tips_january-(10).jpg

Ανακάλυψε νέους τρόπους να δέσεις τη ζώνη σου.

styling-tips_january-(1).jpg

Φόρα ένα πουκάμισο ή ένα top με μεγάλο γιακά.

styling-tips_january-(5).jpg

Επέλεξε να συνδυάσεις όλα τα it items της ντουλάπας σου μαζί.

styling-tips_january-(4).jpg

Βάλε ένα ιδιαίτερο κασκόλ με ανατρεπτικό χρώμα.

styling-tips_january-(3).jpg

Βάλε το παντελόνι σου μέσα από τις μπότες.

styling-tips_january-(11).jpg