Winter Fashion! Οκτώ must have προσθήκες για να ανανεώσεις το στυλ και την γκαρνταρόμπα σου

Winter Fashion! Οκτώ must have προσθήκες για να ανανεώσεις το στυλ και την γκαρνταρόμπα σου

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός αγορών για εσένα που θέλεις να μπεις δυναμικά στη νέα χρονιά.

Κάθε χρόνο ο Ιανουάριος σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Είναι ο μεταβατικός μήνας που σε προετοιμάζει για τους μήνες που θα ακολουθήσουν, μία περίοδος που οργανώνεσαι, σχεδιάζεις, κάνεις όνειρα, μικρές και μεγάλες αλλαγές. Βέβαια, αυτή η προετοιμασία δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου, αλλά και το στυλ σου!

Για να πραγματοποιήσεις μία καινούργια αρχή, χρειάζεται πρώτα να εξοπλιστείς με τα items που θα φέρουν έναν «αέρα» ανανέωσης στην καθημερινότητά σου, δηλαδή με τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ, ακόμη και τα προϊόντα περιποίησης, τα οποία θα αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή σου.

Πραγματοποιώντας μία βόλτα στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, θα ανακαλύψεις όλες τις must προσθήκες που υπόσχονται να σου χαρίσουν ένα στυλάτο και super comfy 2023. Μέσα από τη λίστα που ακολουθεί, σου παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις που κέρδισαν την προσοχή μας και θα κερδίσουν σίγουρα μία θέση στη wish list σου.

Picture2.jpg

Αν σκοπεύεις να επενδύσεις σε ένα καινούργιο πανωφόρι, καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα διαχρονικό σχέδιο σε μία statement απόχρωση, η οποία θα σε διευκολύνει να συνθέτεις all day looks. Στο κατάστημα Regalinas θα βρεις το σομόν, χνουδωτό παλτό με βολάν στο λαιμό, το οποίο αποτελεί ένα preppy πανωφόρι που θα σου δώσει στυλ σε κάθε περίσταση.

Picture3.jpg

Regalinas στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6109537

Ένα νέο ζευγάρι παπούτσια είναι πάντα ένας καλός τρόπος να ξεκινήσεις την νέα χρονιά. Αν θέλεις ένα ζευγάρι που θα μπορείς να το φοράς από τώρα έως και την άνοιξη, καλύτερα επίλεξε ένα άνετο αρβυλάκι σε μπεζ απόχρωση, το οποίο συνδυάζεται άψογα με τα φορέματα και τις φούστες σου. Πού θα το βρεις; Στο κατάστημα Ανατομικά Σακελλάρη!

Picture4.jpg

Ανατομικά Σακελλάρη στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 9766141

Τα κατάλληλα κοσμήματα αναβαθμίζουν ακόμη και το πιο καθημερινό, basic look. Στο κατάστημα Gregio θα βρεις τις λαμπερές, διακριτικές «πινελιές» που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Αυτή που ξεχωρίσαμε εμείς, είναι το λεπτεπίλεπτο, μαύρο ροζάριο με τις τρεις σειρές. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σχέδιο που δεν σε δεσμεύει και συνδυάζεται εύκολα με άλλα κοσμήματα.

Picture5.jpg

Gregio στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6179626

Έχεις παρατηρήσει πως τις μέρες που φοράς εσώρουχα τα οποία σε εκφράζουν και σου αρέσουν, για κάποιον παράξενο λόγο νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση; Να είσαι σίγουρη πως αυτό το μοναδικό feeling θα νιώθεις κάθε φορά που θα φοράς το νέο σετ που ανακαλύψαμε στο κατάστημα Intimissimi και ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

Picture6.jpg

Intimissimi στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300219

Το μακιγιάζ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών σου. Και για να μπορέσεις να επιτύχεις ένα αψεγάδιαστο, φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν θα επιβαρύνει την υγεία της επιδερμίδας σου, μπορείς να προσθέσεις στη skin care ρουτίνα σου τη νέα σειρά Hyper Real, η οποία είναι διαθέσιμη στο κατάστημα MAC. Η σειρά περιλαμβάνει ενυδατικό ορό, ενυδατική κρέμα, λάδι καθαρισμού και brush, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι για να αποκτήσεις μία επιδερμίδα που λάμπει!

Picture7.jpg

MAC στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6179250

Το Viva Magenta ανακηρύχθηκε ως το χρώμα της χρονιάς για το 2023, διότι εκφράζει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση χωρίς περιορισμούς. Στο κατάστημα attrattivo θα βρεις ένα ζεστό και άνετο πλεκτό πουλόβερ στη συγκεκριμένη απόχρωση, ένα item που θα σε «αγκαλιάζει» με άνεση τα πρωινά στο γραφείο και στις αποδράσεις με την παρέα σου.

Picture8.jpg

attrattivo στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300312

Θέλεις το 2023 να θέσεις την άνεση ως προτεραιότητα στις εμφανίσεις σου; Τότε, μάλλον ήρθε η στιγμή να αντικαταστήσεις την bucket τσάντα σου με ένα πρακτικό και κομψό backpack από το κατάστημα Bag Stories. Είναι άνετο, στυλάτο και πρακτικό, γιατί χωράει ό,τι σου είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρας, εντός και εκτός πόλης.

Picture9.jpg

Bag Stories στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300324

Τι κι αν είναι ακόμη Ιανουάριος; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις ένα δεύτερο ή τρίτο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, ένα αξεσουάρ που θα σου χαρίσει ανατρεπτικές εμφανίσεις. Αρκεί βέβαια να είναι το κατάλληλο σχέδιο. Ποιο είναι όμως αυτό; Το χειροποίητο, bold ζευγάρι γυαλιών ηλίου από την Etnia Barcelona, το οποίο προέκυψε έπειτα από τη συνεργασία του brand με την ομάδα FC Barcelona και είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Optical Papadiamantopoulos.

Picture10.jpg

Optical Papadiamantopoulos στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300246

Όλες οι παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις προσθήκες που αξίζουν μία θέση στην καθημερινότητά σου και μπορείς να τις ανακαλύψεις, κάνοντας μία shopping εξόρμηση στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου The Mall Athens.

Να είσαι σίγουρη πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να σηματοδοτήσεις με στυλ, μία νέα εποχή στη ζωή σου!