Τα άνετα παπούτσια με τακούνι για να πάρεις μαζί σου το Πάσχα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα άνετα παπούτσια με τακούνι για να πάρεις μαζί σου το Πάσχα
Photo Credit: Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Ψώνια, βόλτες, χορός και διασκέδαση. Αυτές οι μέρες θα τα έχουν όλα και μαζί και το αγαπημένο σου highheeled ζευγάρι παπούτσια. Οι 5 καλύτερες επιλογές παρακάτω.

Η επιστήμη μίλησε! Ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια για το ανθρώπινο σώμα; Αυτά με το μικρό, ελαφρύ τακούνι των λίγων πόντων, που ξεκουράζουν τη μέση και βοηθούν το περπάτημα. Μπορεί να ακούστηκα λίγο σαν τη μαμά σου, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Η εποχή που τα τακούνια stiletto ήταν η μόνη εναλλακτική μας απέναντι στα flats έχει περάσει ανεπιστρεπτί -και ευτυχώς- φέρνοντας στη ζωή μας παπούτσια με στυλ και άποψη, που βάζουν σε προτεραιότητα την άνεση μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να σταθούμε πάνω σε αυτούς τους extra πόντους που θέλουμε για τα looks μας.

heels_comfort_easterlooks-(4).jpg

Οι τάσεις της άνοιξης έχουν φέρει τα χαμηλά τακούνια στην πρώτη θέση των προτιμήσεων μας, με όλα τα κορυφαία brands και τους αγαπημένους μας οίκους να έχουν δημιουργήσει super stylish προτάσεις για όλα τα γούστα. Τα παρακάτω πέντε ψηλοτάκουνα styles είναι οι καλύτερες επιλογές και για την εβδομάδα του Πάσχα, είτε την περάσεις στην πόλη, είτε σε κάποιο κοντινό προορισμό.

Επιχείρηση πουκάμισο: 10 σύνολα με παντελόνι ή φούστα για σένα που βαρέθηκες τα πουλόβερ

heels_comfort_easterlooks-(6).jpg

Τα 5 ζευγάρια παπούτσια με τακούνι που είναι τέλεια για μια πασχαλινή απόδραση: