Πέντε look από designer brands για να ξεχωρίσεις στους γάμους και τις βαφτίσεις του καλοκαιριού

Πέντε look από designer brands για να ξεχωρίσεις στους γάμους και τις βαφτίσεις του καλοκαιριού

Κάθε καλοκαίρι οι γάμοι και οι βαφτίσεις έχουν την «τιμητική» τους. Συνεπώς, ακόμη και αν δεν παντρεύεσαι ή δεν βαφτίζεις το παιδί σου τους επόμενους μήνες, σίγουρα έχεις λάβει μία ή και δύο προσκλήσεις από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look, εξίσου ξεχωριστό με την περίσταση στην οποία θα παρευρεθείς; Πώς θα πετύχεις την ιδανική fashion ισορροπία, ώστε να μην είσαι underdressed ή overdressed; Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, σου τις δίνουν τα αγαπημένα σου designer brands, τα οποία διαθέτουν ρούχα και αξεσουάρ που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε γάμο ή βάφτιση.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις εμπνευσμένες από σχέδια των πιο δημοφιλών designer brands, ώστε να αντλήσεις ιδέες, για να δημιουργήσεις τα δικά σου signature outfits.

#1 Μία πρωινή, αλλά επίσημη εμφάνιση για έναν πολιτικό γάμο

Ο γάμος της φίλης σου θα γίνει το πρωί στο δημαρχείο; Τότε, αυτό που χρειάζεσαι είναι μία κομψή, πρωινή εμφάνιση με «πινελιές» οι οποίες θα την αναβαθμίσουν σε λίγο πιο επίσημη. Ένα αέρινο shirt dress σε παστέλ αποχρώσεις, σε συνδυασμό με ένα metallic πέδιλο και ένα λαμπερό, πρακτικό clutch, είναι ένα ασφαλές look, για να σταθείς με στυλ στο… ύψος των περιστάσεων.

Picture2.jpg

Φόρεμα BOSS, τσάντα Pinko, πέδιλο Tsakiris Mallas - Designer Outlet Athens

#2 Το ιδανικό σύνολο για τη μέρα που ο αγαπημένος σου θα γίνει νονός

Είσαι καλεσμένη σε μία βάφτιση και ο σύντροφός σου θα είναι ο νονός; Τότε, τόλμησε κάτι λίγο πιο extra, καθώς θα συνοδεύεις έναν από τους «πρωταγωνιστές» της ημέρας. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα αμάνικο φόρεμα με μία αισιόδοξη, κίτρινη απόχρωση, το οποίο θα «αγκαλιάζει» με κομψότητα τη σιλουέτα σου. Συμπληρώνοντας το look με ένα λευκό mule, ένα ψάθινο clutch και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, θα δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη και πρωτότυπη εικόνα, η οποία θα κερδίσει πολλά θετικά σχόλια.

Picture3.jpg

Σκουλαρίκια Nymphes Art & Jewellery, φόρεμα Polo Ralph Lauren, mule Casadei by Kalogirou, τσάντα DKNY by Kalogirou - Designer Outlet Athens

#3 Ένα effortless και elegant look για έναν γάμο στην επαρχία

Είσαι καλεσμένη σε έναν γάμο στην Κύθνο, το Πήλιο ή το Ναύπλιο; Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει τόση σημασία ο μήνας, όσο το γεγονός πως το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην επαρχία. Διότι στην επαρχία και δη, στα ελληνικά νησιά, το dress code επιβάλλει λιγότερο αυστηρές γραμμές, επιμελώς ατημέλητα look, γήινους τόνους και άνεση. Και για να πετύχεις μία effortless, αλλά elegant εμφάνιση, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα εμπριμέ, off shoulder φόρεμα με σφηκοφωλιά και flared μανίκια, το οποίο θα συνδυάσεις με ένα sparkling σανδάλι και μία μικρή, crossbody τσάντα με χρυσή αλυσίδα.

Picture4.jpg

Φόρεμα Polo Ralph Lauren, σανδάλι Giuseppe Zanotti by Kalogirou, τσάντα Tommy Hilfiger - Designer Outlet Athens

#4 Μία πρωτότυπη εμφάνιση για να τιμήσεις το ανιψάκι σου στη βάφτισή του

Τον επόμενο μήνα βαφτίζεται το ανιψάκι σου και δεν έχεις βρει ακόμη τι θα φορέσεις; Μην αγχώνεσαι, καθώς ξέρουμε τι χρειάζεσαι! Χρειάζεσαι ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα, το οποίο θα διαθέτει μία ιδιαίτερη απόχρωση, όπως το πετρόλ. Μπορείς να «ησυχάσεις» το σύνολό σου, επιλέγοντας ένα πέδιλο με χοντρό τακούνι και μία διακριτική τσάντα σε nude τόνους.

Picture5.jpg

Φόρεμα Pinko, πέδιλο GEOX, τσάντα Themoirè Kalogirou - Designer Outlet Athens

#5 Ένα διαχρονικό σύνολο για τον «παραμυθένιο» γάμο της φίλης σου

Ο «παραμυθένιος» γάμος που σχεδιάζει εδώ και μήνες η φίλη σου, σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Και επειδή αυτή η μέρα είναι κάτι σπουδαίο για εκείνη, θέλεις και εσύ να είσαι η πιο στυλάτη εκδοχή σου. Πώς θα το πετύχεις; Επενδύοντας στη διαχρονικότητα ενός μαύρου little black dress με βολάν και συνδυάζοντάς το με ένα nude πέδιλο, το οποίο θα κάνει level up στο τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να το φορτώνει. Ένα bold, χρυσό δαχτυλίδι και ένα clutch σε παρόμοιο τόνο με τα παπούτσια, είναι οι τελικές λεπτομέρειες που θα συμπληρώσουν το σύνολό σου.

Picture6.jpg

Πέδιλο Salvatore Ferragamo, φόρεμα BSB, δαχτυλίδι Nymphes Art & Jewellery, τσάντα Tsakiris Mallas - Designer Outlet Athens

Αν θέλεις, λοιπόν, να προετοιμαστείς έγκαιρα για τους γάμους και τις βαφτίσεις του φετινού καλοκαιριού, δημιουργώντας look που θα «μαγνητίσουν» τα βλέμματα, αρκεί να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στο υπαίθριο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens. Είναι ο «νούμερο ένα» προορισμός για ατελείωτο shopping, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα από τα αγαπημένα σου designer brands έως και 70% πιο φθηνά!