Οδηγός αγοράς: Οι 10 πρώτες εσπαντρίγιες της σεζόν που πρέπει να μπουν στη wish list σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι 10 πρώτες εσπαντρίγιες της σεζόν που πρέπει να μπουν στη wish list σου

'Ηρθε η περίοδος να ανανεώσεις το πιο διαχρονικό ζευγάρι του καλοκαιριού.

Δεν είναι τυχαία ένα παπούτσι που λατρεύουν οι Γαλλίδες. Οι εσπαντρίγιες συνδυάζουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλει κάθε γυναίκα από το go to ζευγάρι της καλοκαιρινής σεζόν. Γιατί συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα και είναι ομολογουμένως ένα παπούτσι passé par tout, που θα λέγαμε και σε άπταιστα γαλλικά. Οι περισσότερες υποκύψαμε στη γοητεία τους πριν αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα από τότε που ήμασταν φοιτήτριες, αν ανήκεις στις millennials, και μπήκε στη ζωή μας κάπως επαναστατικά, ακόμη και αν δεν το πιστεύεις.

Γιατί μέχρι τότε οι εσπαντρίγιες ήταν πιο πολύ ένα ζευγάρι που το φοράγαμε αποκλειστικά στη θάλασσα και το πιο συνηθισμένο σχέδιο τους ήταν οι γνωστές, flat εσπαντρίγιες για άνδρες και γυναίκες. Δηλαδή, το αγαπημένο ψηλοτάκουνο σχέδιο με τις κορδέλες που δένουν στον αστράγαλο ήταν η νέα προσθήκη στο καλοκαιρινό μας ντύσιμο, που τώρα έχει πάρει την έννοια του κλασικού. Έτσι, ανάλογα με τη ζήτηση έχουμε και όλα αυτά τα νέα σχέδια κάθε χρόνο στην αγορά.

https://www.instagram.com/p/CslnCWsN6Ui

Τα χρώματα που παίζουν πολύ δυναμικά είναι φυσικά τα neutrals, το μαύρο και το λευκό που θα είναι και τα αιώνια κλασικά και αγαπημένα χρώματα πάνω σε καραβόπανο. Από την άλλη μπήκαν στο παιχνίδι και τα πιο έντονα και ενημερωμένα χρώματα όπως το φούξια και το πράσινο, ενώ αν με ρωτάς προσωπικά θεωρώ ένα ζευγάρι κόκκινες εσπαντρίγιες με ασορτί κορδέλες στον αστράγαλο ότι πιο θηλυκό και vivid γαι το καλοκαίρι που έρχεται.

Η Βάσια Κωσταρά εμφανίστηκε στις Κάννες με αληθινό Hollywood glam

https://www.instagram.com/p/B1GlUJuiX5O

Αν από την άλλη έχεις βαρεθεί όλα αυτά τα τετριμμένα σχέδια και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο, τότε θα διαπιστώσεις ότι τα αγαπημένα μας brands έχουν φροντίσει να σου δώσουν τη λύση που χρειάζεσαι. Οι εσπαντρίγιες έχουν μεταμορφωθεί σε sophisticated πλατφόρμες, ενημερωμένα πέδιλα και άνετα mules, γιατί θα βρεις πράγματι και πολλά σχέδια σε στυλ slipper που έχουν ντυθεί με το γνωστό σχοινί.

https://www.instagram.com/p/CpX9jnvIZPx

Παρακάτω σου έχουμε τα πρώτα σχέδια της σεζόν, που αξίζουν την προσοχή σου.

Τα best buys σου: