Οδηγός αγοράς: 10 δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα -Cool και stylish σαν τους μπαμπάδες του σήμερα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα -Cool και stylish σαν τους μπαμπάδες του σήμερα

Photo: Pexels

Τα καλύτερα δώρα για τους μπαμπάδες της ζωής μας.

Ο μπαμπάς μου, ο ήρωάς μου. Κάπως έτσι νομίζω ότι έλεγε ένα τραγουδάκι που άκουγα σαν παιδί και νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο συνοψίζει και την όλη άποψη των κοριτσιών -ίσως και των αγοριών- για τον μπαμπά μας. Είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει τα προβλήματά σου, θεωρητικά και πρακτικά, και θα βρει σίγουρα τη λύση για σένα. Οπότε, ναι, έχει πάρει στο μυαλό μας τη θέση του «super ήρωα»! Για αυτό και αποφασίσαμε να τον γιορτάζουμε όπως και τη μαμά μας, με μία ειδική μέρα αφιερωμένη σε εκείνον, τη Γιορτή του Πατέρα.

https://www.instagram.com/p/CrteI8_snv9/

Φυσικά, όσες από εμάς είναι και μανούλες βλέπουν και μία ακόμη εκδοχή των ανδρών σήμερα. Τον νέο μπαμπά-σύντροφο, που είναι πολύ πιο ενεργός και βοηθητικός από ότι συνήθιζε παλιότερα, με δυναμική παρουσία στην καθημερινότητα των παιδιών μας, αφού όλοι στέκονται δίπλα στο κάθε διάστημα της ζωής τους. Και νομίζω ότι είναι κάτι που κάθε μπαμπάς απολαμβάνει. Το χρόνο με τα παιδιά του και τις όποιες δραστηριότητες μπορεί να κάνει μαζί τους. Οπότε πρέπει και εμείς να γιορτάσουμε κατάλληλα αυτή την ημέρα και να πάρουμε ένα ωραίο δώρο στο μπαμπά των παιδιών μας ή στον δικό μας μπαμπά.

Οδηγός αγοράς: 10 minimal κολιέ για να πετύχεις το τέλειο layering

fathersday-(2).jpg

Τα δώρα που μπορείς να πάρεις σε έναν μπαμπά προφανώς και είναι πολλά, ενώ επίσης το κομμάτι shopping για έναν άνδρα σίγουρα είναι κάπως πιο δύσκολο για εμάς τις γυναίκες, γιατί δεν μπορούμε να μπούμε εύκολα στο μυαλό τους. Ένα ωραίο πουκάμισο πάντως ή ένα Polo t-shirt είναι η πιο ωραία επιλογή για έναν άνδρα με κλασικό στυλ. Άσε για λίγο στην άκρη τα set γραφείου, που είναι και εντελώς ξεπερασμένα και πήγαινε σε κάτι πιο fashion και stylish.

https://www.instagram.com/p/Cg1tGqHKuts/

Ένα νέο μαγιό είναι σίγουρα ένα πολύ χρήσιμο δώρο για το καλοκαίρι. Το ίδιο και ένα ζευγάρι μαλακά μοκασίνια για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ ένα ωραίο νεσεσέρ για όλα τα απαραίτητα της παραλίας είναι μια εξίσου χρήσιμη αγορά. Παρακάτω σας προτείνουμε τα δικά μας αγαπημένα.

Editor's choices: