Οδηγός αγοράς: Ανακαλύψτε τις 5 top επιλογές δώρων από την Anna Maria Mazaraki

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Ανακαλύψτε τις 5 top επιλογές δώρων από την Anna Maria Mazaraki

Γιατί η πιο μαγική shopping list του χρόνου είναι η λίστα των δώρων μας

Αλήθεια, τι σημαίνουν για εσένα τα Χριστούγεννα; Η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και εμείς έχουμε αρχίσει να ονειρευόμαστε από τώρα τα πιο λαμπερά parties και events μαζί με τους αγαπημένους μας. Γιατί τα Χριστούγεννα χωρίς τα κοντινά μας πρόσωπα, δεν θα έχουν την ίδια γεύση. Ένα σωστό ρεβεγιόν εκτός από φαγητό, ποτό και μουσική περιλαμβάνει και την αγαπημένη διαδικασία όλων μας: Την ανταλλαγή των δώρων. Είτε μιλάμε για μία οικογενειακή βραδιά κοντά στο δέντρο, είτε για το secret Santa event του γραφείου, φέτος ήρθε η στιγμή να εντυπωσιάσεις γνωστούς και φίλους με την επιλογή των δώρων σου.

Και τι πιο elegant και διαχρονικό από ένα πολυτελές κόσμημα ή ένα μοναδικό deco αξεσουάρ για να χαρίσεις σε ένα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Η Anna Maria Mazaraki έχει φροντίσει να δημιουργήσει για άλλη μια χρονιά μια λαμπερή X-mas συλλογή γεμάτη ξεχωριστές επιλογές, που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα, χωρίς να χάνει το μοναδικό DNA του brand, που έχει κάνει τις fashion lovers να το λατρέψουν.

POST20.jpg

Θηλυκά σχέδια με πολύχρωμους λίθους, minimal items για κάθε γυναίκα που λατρεύει τα διαχρονικά κοσμήματα, elegant γούρια και όλα τα signature σχέδια της Anna Maria Mazaraki σε περιμένουν για να δημιουργήσεις μία λίστα δώρων που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Διάλεξε τα δώρα των αγαπημένων σου -αλλά και το δικό σου- σε ένα κατάστημα Anna Maria Mazaraki και κάνε τα φετινά Χριστούγεννα λίγο πιο sparkly!

Οι 5 top επιλογές δώρων των φετινών Χριστουγέννων

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν από ένα γούρι για τη νέα χρονιά. Η Anna Maria Mazaraki κυκλοφορεί κάθε χρόνο μοναδικά deco designs για κάθε σπίτι, που έρχονται να μας δώσουν χρώμα και καλοτυχία. Το 2024, λοιπόν, θα μπει με ένα βελούδινο, επιτραπέζιο ρόδι σε μια ξεχωριστή ποικιλία χρωμάτων, όπως το luxury μπορντό ή το σκούρο κυπαρισσί. Και επειδή οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, δεν μπορείς παρά να προσέξεις το επιχρυσωμένο ματάκι και την πλακέτα με τις ευχές για το νέο έτος. Ένα δώρο που ταιριάζει σε κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

1MGX001432_1.jpg

Αν πάλι σου αρέσει ένα γούρι σαν δώρο, αλλά θέλεις να το κάνεις κάπως πιο προσωπικό, τότε μπορείς να επιλέξεις το νέο γούρι-κολιέ για το 2024, που η Anna Maria Mazaraki σχεδίασε με minimal yet glamorous αναφορές. Ένα στρογγυλό, επιχρυσωμένο μενταγιόν με το σύμβολο του 2024 και λευκά ζιργκόν θα στολίσει το λαιμό μας μαζί με μία αντίστοιχα διακριτική αλυσίδα. Ένα δώρο που δεν μπορεί να αφήσει κάποια γυναίκα ασυγκίνητη, έρχεται να δώσει τύχη, αισιοδοξία και δύναμη για τη νέα χρονιά.

1SGX000770_1.jpg

Μήπως οι φίλοι σου είναι οπαδοί της πρακτικότητας; Τότε το γούρι μπρελόκ της γιορτινής σειράς του αγαπημένου μας jewellery brand είναι η κατάλληλη επιλογή δώρου για εσένα. Το μαύρο πλεκτό κορδόνι μαζί με το γεωμετρικό piece του 2024 και τις υπόλοιπες μεταλλικές λεπτομέρειες από λευκό επιροδιωμένο ορείχαλκο δημιουργούν ένα μπρελόκ που μπορείς να δωρίσεις εύκολα και σε άνδρες, αλλά και σε γυναίκες. Για να μπορεί να παίρνει κάποιος λίγη από την τύχη της νέας χρονιάς παντού μαζί του.

1MGX001449_1.jpg

Αν παρόλα αυτά δεν είσαι μεγάλη fan των lucky charms, τότε μπορείς πάντα να δωρίσεις ένα all time classic, κομψό κόσμημα, που θα γίνει ένα βασικό κομμάτι στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Μιλάμε, φυσικά, για ένα ένα κολιέ με λευκά μαργαριτάρια σε μπαρόκ, statement αισθητική. Το συγκεκριμένο σχέδιο από την Anna Maria Mazaraki με τις κομψές, επιχρυσωμένες λεπτομέρειες και τα λευκά ζιργκόν μπορεί να γίνει ένα πολύ όμορφο δώρο για όλες τις καταπληκτικές γυναίκες της καρδιάς μας. Ένα item που αξίζει μία θέση στη λίστα των fashion staples.

1MNE004540_1.jpg

Kαι επειδή τα σκουλαρίκια θα είναι μεγάλη τάση στα jewellery trends και του 2024, αν το δώρο σας απευθύνεται σε μία party queen, τότε ένα floral ζευγάρι σκουλαρίκια από τη festive collection της Anna Maria Mazaraki είναι η must επιλογή της βραδιάς. Ένα κοσμήμα σε ασήμι 925, διακοσμημένο με πέτρες ζιργκόν σε υπέροχες αποχρώσεις που θα αναβαθμίσει τα εντυπωσιακά party looks των γιορτών, αφού συνδυάζει άψογα τη διαχρονική κομψότητα με την πολυτέλεια. Γιατί τα Χριστούγεννα έχουν τη δική τους ιδιαίτερη λάμψη, που απαιτεί και από εμάς ένα shiny, sparkly outfit με μοναδικές λεπτομέρειες.

1SEA006441_1.jpg

Κάνε τα φετινά Χριστούγεννα μοναδικά και σκόρπισε τη χαρά στους αγαπημένους σου, φτιάχνοντας την πιο X-mas glam shopping list σε ένα κατάστημα Anna Maria Mazaraki. Δεκάδες επιλογές σε λαμπερά κοσμήματα και γούρια, που θα πασπαλίσουν τις γιορτές μας με αστερόσκονη και θα κάνουν τα χαμόγελα να λάμψουν. Επισκέψου ένα φυσικό κατάστημα Anna Maria Mazaraki ή δες όλες τις συλλογές online και γίνε εσύ ο καλύτερος Άγιος Βασίλης αυτών των γιορτών.