«Οδηγός» αγορών με τα must buys της νέας χρονιάς που μόλις μπήκε!

Ναταλία Κατσακιώρη
«Οδηγός» αγορών με τα must buys της νέας χρονιάς που μόλις μπήκε!

Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα, νέα γκαρνταρόμπα.

Διότι όταν αφήνουμε πίσω μας ένα έτος, προσπαθούμε να αφήσουμε και τον παλιό μας εαυτό και να γίνουμε από εδώ και στο εξής η καλύτερη εκδοχή μας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αυτόματα δημιουργούμε και μια νέα wish list με όλα τα απαραίτητα του 2024.

Έτσι λοιπόν, έκανα την πρώτη βόλτα για την χρονιά στα καταστήματα του Golden Hall!

1702289715636-191008196-21.jpg

Μετά το buzz των γιορτών, ήρθε η στιγμή να βάλουμε τις προτεραιότητές μας και να χτίσουμε τη νέα winter γκαρνταρόμπα μας με βάση τις κορυφαίες τάσεις της νέας χρονιάς, που σίγουρα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Εγώ λοιπόν, έκανα το δικό μου shopping therapy και είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί σου όλα τα must buys του 2024.

Monogrammed fever

Τα logos και τα monograms των αγαπημένων μας brands συνεχίζουν να είναι μία τάση που αγαπούν οι fashion insiders. Και ο καλύτερος τρόπος να την υιοθετήσεις και εσύ είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, όπως αυτές που δοκίμασα και εγώ στο κατάστημα DKNY. Σε καφέ χρώμα, με μαύρες λεπτομέρειες μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμη και με denim.

1702289754823-126892595-31.jpg

DKNY, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088122

Cuff bracelets

Ένα διαχρονικό κόσμημα είναι πάντα μία καλή επένδυση. Αν θέλεις, λοιπόν, να βάλεις ένα statement αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα του 2024, τότε στο κατάστημα Evita Peroni σε περιμένει η πιο stylish συλλογή με cuff bracelets, που μπορείς να βρεις με πέτρες σε διάφορα χρώματα. Ο συνδυασμός χρυσό-emerald green είναι ο δικός μου αγαπημένος.

41.jpg

Evita Peroni, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838550

The classics

Νέα χρονιά και ένα νέο πανωφόρι είναι αυτό που πρέπει να μπει οπωσδήποτε στη wish list του Ιανουαρίου. Ξεκινάμε με ένα μαλακό, βαμβακερό σακάκι από το κατάστημα Gant, σε σκούρο olive χρώμα, που θα γίνει το hero piece του πρωινού σου office look. Ένα item που αξίζει σίγουρα μια θέση στα αγαπημένα του μήνα.

51.jpg

Gant, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6899750

Denim lovers

Μου αρέσει πάντα να ξεκινάω τη νέα χρονιά με όλα εκείνα τα essentials που θα χρειαστώ. Και ένα τζιν παντελόνι είναι must. Η Guess προτείνει για το 2024 ένα 70’s παντελόνι, σε flared γραμμή με έντονες εξωτερικές ραφές και μικρές χρυσές αλυσίδες για ένα casual glam style που μπορεί να φορεθεί και πρωί, αλλά και βράδυ. In denim we trust!

61.jpg

Guess, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106819811

New lingerie

Κάθε νέο έτος που έρχεται στη ζωή μας φέρνει και μια αλλαγή ενέργειας. Ένα καινούργιο set εσώρουχα είναι απαραίτητο, αφού κάθε γυναίκα που αγαπά το στυλ και τη μόδα ξέρει πόσο σημαντικό είναι να φοράς τα σωστά lingerie μέσα από ένα ωραίο outfit. H Intimissimi και η Jennifer Lopez ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια σειρά εσωρούχων που θα σε κάνει να νιώσεις πιο μοναδική από ποτέ.

71.jpg

Intimissimi, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857827

Minimal luxury

Το γεγονός ότι πέρασαν οι γιορτές δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε πίσω μας τη λάμψη τους. Στο κατάστημα Links Of London θα βρεις ένα από τα πιο κλασικά κοσμήματα, που θα φοράς στο repeat μέσα στη νέα χρονιά. To επετειακό 20/20 μενταγιόν του brand ενώνει το χρυσό με το ασήμι σε δύο αλληλένδετους κύκλους, που συμπληρώνουν συμβολικά ο ένας τον άλλο.

81.jpg

Links of London, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855848

Stripes and flowers

Αν είσαι λάτρης του κλασικού πουκάμισου, τότε το δικό σου place to be είναι το κατάστημα Nara Camicie. Εκεί θα βρεις ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που έχεις δοκιμάσει τελευταία, το οποίο συνδυάζει το ριγέ και το floral σε ένα πουκάμισο. Το mix print θα είναι μεγάλη τάση το 2024, οπότε μην χάσεις την ευκαιρία να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα item που θα φοράς στο repeat.

91.jpg

Nara Camicie, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106855453

Cozy and comfy

Μπορείς να συνδυάσεις δύο trends σε ένα ρούχο; Μπορείς! Η ασπρόμαυρη ζακέτα από τη συλλογή του Regalinas είναι ένα πλεκτό σε ασπρόμαυρο print, που σίγουρα θα ευχαριστηθείς όσο λίγα. Και αυτό, διότι μια cozy, άνετη ζακέτα την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις και σαν πανωφόρι είναι μια value for money αγορά, που σίγουρα πρέπει να κάνεις με τον νέο χρόνο.

101.jpg

Regalinas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106852329

Ας καλωσορίσουμε το 2024, κάνοντας μια νέα wish list με όλα τα απαραίτητα της νέας χρονιάς. Updated πανωφόρια, εντυπωσιακά κοσμήματα, διαχρονικά items και statement τάσεις θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό mix and match στην γκαρνταρόμπα του καινούργιου χρόνου. Κάνε και εσύ μια βόλτα στο Golden Hall και βρες όλα τα must buys για να οργανώσεις τη ντουλάπα σου και να απογειώσεις το στυλ σου. Γιατί αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά σου!