Δημιούργησε βήμα-βήμα τα πιο stylish travel looks με τα λιγότερα items

Δημιούργησε βήμα-βήμα τα πιο stylish travel looks με τα λιγότερα items

Εάν ο προγραμματισμός χειμερινών εξορμήσεων εκτός πόλης, δεν λείπει από τη bucket list σου, μιας και η θερμοκρασία έχει πέσει πλέον αισθητά και οι πιο γραφικοί προορισμοί σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις, τότε τι θα έλεγες να μπεις άμεσα σε travel mood, οργανώνοντας τη βαλίτσα των χειμερινών σου αποδράσεων;

Βλέπεις, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η προετοιμασία του επόμενου ταξιδιού σου, από το να δημιουργήσεις εκ των προτέρων τα πιο stylish και updated χειμερινά travel looks μέσα από τα οποία θα αναβαθμίσεις τις everyday εμφανίσεις σου όπου κι αν βρεθείς!

Και επειδή, η οργάνωση της βαλίτσας σου είναι ένα δύσκολο task, στο οποίο ωστόσο θα κληθείς να αντεπεξέλθεις για ακόμη μία φορά, σου έχουμε μερικά «έξυπνα» tips, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις όσο το δυνατόν πιο πολλά και χρήσιμα travel looks με τα λιγότερα items. Και όλα αυτά φυσικά, ακολουθώντας τα trends της σεζόν με την πολύτιμη βοήθεια της Funky Buddha.

#1 Βάλε στη βαλίτσα σου τα key items που υποκλίνονται στο chic athleisure style

Κι όμως, αν υπάρχει μία τάση της μόδας που παραμένει επίκαιρη εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια και είναι μία από τις αγαπημένες των σχεδιαστών, των celebrities, αλλά και των fashion influencers, είναι το athleisure style. Αυτήν τη σεζόν όμως, χάρη στις στυλιστικές επιλογές της Funky Buddha, το συγκεκριμένο στυλ αποκτά μία πιο chic διάσταση, μέσα από συνδυασμούς outfit που ενώνουν την άνεση με την κομψότητα.

Και για εσένα, που αναρωτιέσαι ποια είναι τα items που θα κάνουν level up στο chic athleisure style σου, αρκεί να ανακαλύψεις μερικές must αγορές για κάθε απόδραση εκτός πόλης, από τη νέα συλλογή του αγαπημένου brand. Πρόκειται, για την πιο ενημερωμένη oversized μακριά πλεκτή ζακέτα με κουκούλα σε μπεζ απόχρωση ή τη μακριά σενίλ ζακέτα με τσέπες σε εκρού χρώμα.

13.jpg

Φυσικά, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να προσθέσεις «ψυχρά» χρώματα στα σύνολά σου, από αυτήν που διανύουμε. Γι’ αυτό, ακόμη και αν δεν είσαι fan του λευκού, αυτόν τον χειμώνα μπορείς να κάνεις την αρχή βάζοντας στην γκαρνταρόμπα σου ή μάλλον απευθείας στη βαλίτσα σου το high-rise γυναικείο παντελόνι φόρμας, το οποίο θα συνδυάσεις ιδανικά με το απόλυτο βελουτέ φούτερ με κουκούλα.

14.jpg

#2 Επίλεξε ρούχα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Κακά τα ψέματα, εάν είσαι travel lover γνωρίζεις ήδη πως οι πιο formal επιλογές ρούχων, δεν ενδείκνυνται για χειμερινές αποδράσεις εκτός πόλης. Και αυτό, διότι οι περίπατοι και οι ολοήμερες βόλτες, φέρνουν στο επίκεντρο την ανάγκη για comfy σύνολα που υπόσχονται να κάνουν τη διαφορά.

Τι θα έλεγες λοιπόν, να μην αφήσεις εκτός της βαλίτσας των διακοπών σου, τα πιο ζεστά, άνετα και στυλάτα items που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη; Είτε επιλέξεις τη boho πλεκτή μπλούζα με μοτίβο σε μπεζ χρώμα, είτε τη λιλά πλεκτή μπλούζα με ψηλό λαιμό ή το midi πλεκτό φόρεμα με πλαϊνά σκισίματα σε γκρι χρώμα, ένα είναι το σίγουρο: Θα έχεις δημιουργήσει το πιο iconic day to night look. Αρκεί φυσικά, να πειραματιστείς με τα απαραίτητα accessories, έτσι ώστε να το μετατρέψεις εύκολα και γρήγορα από πρωινό σε βραδινό και το αντίστροφο.

16.jpg

#3 Φρόντισε το πιο ογκώδες travel look να είναι αυτό που θα φοράς στο ταξίδι

Αλήθεια, ποιο είναι το «Νο1» item που διαχωρίζει -στυλιστικά πάντα- τον χειμώνα από το καλοκαίρι; Φυσικά, πρόκειται για το πιο φουσκωτό πανωφόρι που θα σου προσφέρει απλόχερα τη ζεστασιά που αναζητάς σε κάθε εξόρμηση. Άλλωστε, η χειμερινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και το πρώτο πράγμα που πρέπει να μπει στην κορυφή της wish list σου, είναι ένα νέο, updated πανωφόρι.

Πρόσεξε όμως, διότι κάπου εδώ βρίσκεται το «μυστικό» της επιτυχίας για το πιο «έξυπνο» packaging της βαλίτσας σου: Φρόντισε λοιπόν, να μην προσθέσεις το πανωφόρι που θα επιλέξεις στο εσωτερικό της βαλίτσας σου, αλλά να το φορέσεις και να «κλέψεις» τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας εμφάνιση στην εξόρμησή σου.

Και αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα νέα, hot trends που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή, βάζοντας στη συλλογή σου ένα ultra fashionable και ταυτόχρονα διαχρονικό item, μην χάνεις άλλο χρόνο, αφού η Funky Buddha, έχει τις πιο εντυπωσιακές επιλογές για κάθε γούστο: Το μακρύ καπιτονέ μπουφάν με επένδυση σε κρεμ απόχρωση ή το relaxed fit γυναικείο καρό παλτό.

17.jpg

Μήπως ήδη είσαι ένα «βήμα» πιο κοντά στο να οργανώσεις την επόμενη απόδρασή σου εκτός πόλης; Τώρα μπορείς να το κάνεις πράξη χωρίς δεύτερη σκέψη girl, αφού η Funky Buddha, με τα πιο updated σύνολα που σου προτείνει για τον φετινό χειμώνα, έχει φροντίσει για την άνεση, τη ζεστασιά σου και φυσικά τις πιο stylish εμφανίσεις!