Office style alert! Επίλεξε τις ultra chic τάσεις για τον πρώτο μήνα του χρόνου

Ναταλία Κατσακιώρη
Office style alert! Επίλεξε τις ultra chic τάσεις για τον πρώτο μήνα του χρόνου

Η πρώτη επιστροφή της χρονιάς, κάθε χρονιάς, είναι αυτή του γραφείου.

Η πρώτη μέρα που θα γυρίσουμε στην εργασία μας σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη μιας νέας περιόδου. Φέτος ειδικά, το 2024 μας έβαλε για τα καλά και στον χειμώνα, ξεκινώντας τη χρονιά μας σε ένα άκρως winter mood, που επιβάλλει μια μικρή ανανέωση στο πιο απαραίτητο στοιχείο της ντουλάπας μας: Το office style.

Picture2.jpg

To look που επιλέγουμε για το γραφείο μας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί μπορεί να μας ακολουθήσει και όλη την υπόλοιπη ημέρα στις βόλτες μας μετά τη δουλειά, στα after work drinks ή στο dinner που θα βγούμε με τις κολλητές. Οπότε μία μικρή ανανέωση είναι απαραίτητη. Με μία σύντομη βόλτα στο The Mall Athens θα ανακαλύψεις τα πιο επίκαιρα office style items, που θα σε ανανεώσουν.

The shirt

Ένα πουκάμισο είναι απαραίτητο για το office style του 2024. Άσε για λίγο πίσω σου το κλασικό, ανδρόγυνο πουκάμισο με το σκληρό γιακά και τα basic χρώματα και επένδυσε σε ένα μαλακό, θηλυκό item στο πιο ενημερωμένο χρώμα της σεζόν. Το olive. Στο κατάστημα Simple Caracters θα δοκιμάσεις την πιο elegant εκδοχή του.

Picture3.jpg

Simple Caracters, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6197944

Pinstripe fever

Ένα από τα πιο κομψά prints για το look του γραφείου είναι το pinstripes. Οι λεπτές κάθετες ρίγες δίνουν έναν sophisticated χαρακτήρα σε κάθε σύνολο. Και στη νέα συλλογή της BSB θα βρεις τη midi, ψηλόμεση φούστα που θα φορέσεις στο γραφείο μαζί με τις μπότες σου.

Picture4.jpg

BSB, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300338

Cozy and fabulous

Τα πανωφόρια είναι εξίσου σημαντικά για ένα ολοκληρωμένο office style. Στη boutique Rococo Donna ανακάλυψα ένα γκρι παλτό σε στυλ κάπας, στο πιο soft μελανζέ χρώμα, που θα αντικαταστήσει τέλεια το κλασικό σου μαύρο παλτό. Διότι μπορείς να το συνδυάσεις εξίσου εύκολα με όλα τα items της ντουλάπας σου.

Picture5.jpg

Rococo Donna, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6180562

Comfort comes first

Μπορεί να έχουμε ταυτίσει στο μυαλό μας το office look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά όλες ξέρουμε ότι αυτό πρακτικά είναι αδύνατο να συμβεί στην πραγματικότητα. Οι μπότες και τα ankle boots έχουν αντικαταστήσει τα άβολα stilettos και στο κατάστημα Sante θα δοκιμάσεις το πιο όμορφο, δερμάτινο ζευγάρι σε απόχρωση chocolate brown.

Picture6.jpg

Sante, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6107914

The it bag

Οι top handle τσάντες είναι η Νο1 τάση στις τσάντες γραφείου του 2024. Στο κατάστημα Guess θα βρεις ένα σχέδιο σε μεσαίο πρακτικό μέγεθος, με ανάγλυφο δέρμα και χρυσές λεπτομέρειες, που θα χωρέσει όλα τα απαραίτητα της μέρας σου και θα δώσει extra πόντους στυλ σε κάθε σου εμφάνιση.

Picture7.jpg

Guess, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106109595

Touch of style

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, οπότε αν φοράς γυαλιά οράσεως, ήρθε η στιγμή για έναν νέο σκελετό από το κατάστημα Occhio Papavassiliou. Το μαύρο είναι πάντα ένα χρώμα που αγαπούν οι γυναίκες και ταιριάζει με όλα τα make up looks μας, ό,τι χρώμα και αν φορέσουμε, οπότε επίλεξε έναν λίγο πιο ιδιαίτερο σκελετό, που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Picture8.jpg

Occhio Papavassiliou, στον ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6180980

Statement kiss

Τα beauty looks μας είναι εξίσου σημαντικά και με τα ρούχα που επιλέγουμε για μια μέρα στο γραφείο. Το 2024 άσε για λίγο τα αναμενόμενα nude make up looks και πόνταρε σε ένα best seller προϊόν της σειράς του Sephora, το Soft Matte & Easy Smooth Matte Lip Color, σε εκτυφλωτικό κόκκινο.

Picture9.jpg

Sephora, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300125

Glam touch

Ένα νέο, γεωμετρικό δαχτυλίδι είναι μια λεπτομέρεια που θα ολοκληρώσει τα everyday looks της δουλειάς με τον πιο διακριτικό τρόπο. Στο κατάστημα Li-LA-LO δοκίμασα ένα δαχτυλίδι σε σχήμα κύβου, με προσεγμένες γραμμές και φίνα αισθητική. Πρόκειται για ένα κόσμημα που ταιριάζει στο στυλ κάθε γυναίκας, minimal ή πληθωρικό.

Picture10.jpg

Li-LA-LO, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6199113

Με μία βόλτα στο The Mall Athens θα ανακαλύψεις τις ultra chic τάσεις στο office style της χρονιάς. Γιατί το 2024 θα φορέσουμε τα office looks μας και εκτός γραφείου, απολαμβάνοντας τη sophisticated αισθητική τους κάθε μέρα, σε κάθε περίσταση. Αρκεί να κάνεις τις σωστές αγορές και να επενδύσεις σε όλα εκείνα τα items που θα απογειώσουν το στυλ σου.