Cowboy μπότες: Είναι το ζευγάρι που φοράνε την άνοιξη οι Kendall Jenner και Bella Hadid

Ναταλία Κατσακιώρη
Cowboy μπότες: Είναι το ζευγάρι που φοράνε την άνοιξη οι Kendall Jenner και Bella Hadid

To cowboy style στα καλύτερά του.

Το western vibe ήταν ένα από τα πιο επίκαιρα trends που είδαμε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου για τπον επερχόμενο χειμώνα. Αγαπημένα brands όπως η Weekend Max Mara αφιέρωσαν ολόκληρες τις συλλογές τους στο στυλ της άγριας δύσης και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα items στα καταστήματα. Αυτό που δεν είχαμε όμως συνειδητοποιήσει ήταν ότι στην πραγματικότητα μπορούμε να φορέσουμε από τώρα το cowboy style από τώρα. Για να μην σου πω ότι επιβάλλεται!

Το ρομαντικό floral πουκάμισο είναι must και η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει πώς να το φορέσεις

Οίκοι όπως η Isabel Marant, η νέα πολυσυζητημένη συλλογή της Chloe και η δεύτερη collection του Pharrell Williams για τον Louis Vuitton είναι μόνο κάποια από τα shows από τα οποία μπορείς να πάρεις έμπνευση και να δεις το western style με άλλο μάτι. Και ο πιο εύκολος και επιτυχημένος τρόπος να υιοθετήσεις το bohemian chic style είναι οι cowboy μπότες σου. Τις φόρεσες μέσα στο χειμώνα, είναι η ευκαιρία να τις αναδείξεις και μέσα στο ανοιξιάτικο styling.

https://www.instagram.com/p/C3alLD4AyeI/

Οι cowboy μπότες είναι το must ζευγάρι της άνοιξης.

Η Kendall Jenner ήταν μία από τις πρώτες κυρίες που μας έδειξε πώς να φορέσουμε τις cowboy μπότες μας με ένα ρομαντικό, floral φόρεμα σε ανάλαφρη γραμμή μέσα από την πασχαλινή της εμφάνιση που μας έχει μείνει αξέχαστη. Η Bella Hadid από την άλλη έχει κάνει μια ολόκληρη στροφή στο western style, καθώς αυτό το διάστημα ασχολείται πολύ και με την ιππασία και έχει υιοθετήσει κυριολεκτικά την γκαρνταρόμπα ενός πραγματικού cowgirl.

H Dua Lipa και η Emily Ratajkowski ακολουθούν το inspo της Kendall Jenner και συνδυάζουν τις cowboy μπότες τους με θηλυκά φορέματα με florals, dot prints ή οποιοδήποτε άλλο μοτίβο με χρώμα και μικρές girly λεπτομέρειες. Αυτή η αντίθεση ανάμεσα σε ένα τέτοιο item και ένα ζευγάρι statement παπούτσια είναι που λειτουργεί πάντα.

Έχει γίνει το vintage άλλη μια μορφή του fast fashion; Όταν οι καταναλωτικές συνήθειες παραμένουν

Photo-by-DUA-LIPA-on-March-19-2024.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Photo Credit: @dualipa

Μπορείς να αξιοποιήσεις το όποιο ζευγάρι έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, αλλά αν θέλεις τώρα να επενδύσεις σε ένα νέο σχέδιο θα σου πρότεινα μαύρες ή camel cowboy μπότες με έντονο εξώραφα.

https://www.instagram.com/reel/ChezPn0DK_t/
https://www.instagram.com/p/C19K7fUM3lY/