Τα chic pieces που θα διαμορφώσουν το πιο fashionable στυλ

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα chic pieces που θα διαμορφώσουν το πιο fashionable στυλ

Νέα σεζόν, νέα εποχή, νέες fashion περιπέτειες.

Η άνοιξη είναι η αγαπημένη εποχή κάθε fashion lover, γιατί την άνοιξη όλα επιτρέπονται. Το layering, το mix and match, οι bold συνδυασμοί και φυσικά οι πειραματισμοί. Και για να δούμε αυτήν την πολυπόθητη ανανέωση στη διάθεση και το στυλ μας, το shopping είναι μονόδρομος.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να περάσω μία μέρα στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens, αναζητώντας τα νέα hero pieces της γκαρνταρόμπας μας, από αγαπημένα designer brands, έως -70% πιο φθηνά.

2.jpg

It bags

Κάθε νέα σεζόν έχει στη shopping list της και μία νέα it bag. Μία τσάντα που θα συνδυαστεί εύκολα με τα περισσότερα σύνολα της άνοιξης, αλλά παράλληλα θα δώσει και το δικό της statement χαρακτήρα. H κομψή shoulder bag από το κατάστημα Calvin Klein με αλυσίδα, είναι από εκείνες τις επιλογές που αξίζει πάντα να κάνεις, φορώντας την επίσης και σε cross body style. Το burgundy είναι η απόχρωση που είδαμε σε πολλά catwalks για την SS24 season και τώρα ήρθε η στιγμή να το εντάξουμε και στη δική μας γκαρνταρόμπα.

3.jpg

Calvin Klein, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638289

Barbie glam

Το ροζ θα συνεχίσει να είναι παντού την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, μιας και το Babriecore συνεχίζει να είναι ένα από τα κυρίαρχα trends. Μαζί όμως με την πιο girly απόχρωση θέλουμε να βάλουμε στα night out σύνολά μας και μία extra glam «νότα», μέσα από ένα tennis necklace από το κατάστημα Swarovski, που θα απογειώσει τις βραδινές μας εμφανίσεις.

4.jpg

Swarovski, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638168

Slip dress affair

Το slip dress έχει περάσει πλέον στα classics της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κάθε εποχή έχει χώρο για ένα νέο, θηλυκό, satin φόρεμα με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και ένα all over printed item με ντραπέ στη μέση, που είναι το must της σεζόν. Συνδύασέ το σχέδιο που δοκιμάσαμε στο κατάστημα Attrativo με ένα ζευγάρι πέδιλα σε μεταλλική απόχρωση και ρίξε στους ώμους σου ένα κλασικό σακάκι σε διαχρονικό μαύρο ή λευκό.

5.jpg

Attrativo, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638034

Eye catching details

Τα παπούτσια είναι η μεγάλη εμμονή κάθε fashion lover. Τα mules είναι το ζευγάρι που αξίζει σίγουρα να επενδύσεις ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα shoe trends της άνοιξης και του καλοκαιριού που ακολουθεί. Στο κατάστημα Tsakiris Mallas αναζήτησε ένα σχέδιο με μικρά, διακριτικά straps και shiny λεπτομέρειες, που θα μπορείς να αξιοποιήσεις με την ίδια ευκολία σε ένα eye catching look σε ένα cocktail party αλλά και σε ένα casual chic σύνολο με τζιν παντελόνι και ένα λευκό t-shirt.

6.jpg

Tsakiris Mallas, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638052

The classics

Το πιο κλασικό παντελόνι είναι το αγαπημένο μας τζιν και οι baggy γραμμές είναι αυτές που κυριαρχούν στις τάσεις του 2024. Παίρνοντας έμπνευση από τα 90’s φέτος, θα επενδύσουμε σε ένα light blue washed παντελόνι με rock σκισίματα από τη νέα συλλογή της Levi’s, ένα brand συνώνυμο του denim.

7.jpg

Levi’s, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638162

Office but make it colorful

Εννοείται ότι τα σακάκια είναι ο μεγάλος κερδισμένος της σεζόν. Γιατί ένα τόσο κλασικό και διαχρονικό item μπαίνει ξαφνικά στον ρυθμό των πιο επίκαιρων τάσεων και το βλέπουμε σε πάρα πολλές διαφορετικές εκδοχές. Τόλμησε μία bold, neon απόχρωση που θα κάνει το τέλειο matching με τα basics της ντουλάπας σου. Όπως το item που δοκίμασα στην spring collection στο κατάστημα BSB.

8.jpg

BSB, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638119

Designer’s touch

Η άνεση είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα της καθημερινότητάς μας. Όταν μιλάμε για τα signature μοκασίνια του οίκου Tod’s όλοι ξέρουμε ότι το στοιχείο άνεση είναι δεδομένο. Το ίδιο όμως και η άψογη αισθητική τους, ενώ τώρα μπορείς να τα βρει στο κατάστημα Kalogirou και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και prints, επιλέγοντας ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ.

9.jpg

Kalogirou, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2111088150

Sailor’s jacket

Το on board style έχει κάνει μεγάλη επιστροφή το 2024. Εκτός από τα boat shoes που έχουμε αρχίσει να βλέπουμε ήδη στο street style, μπορείς να επενδύσεις και σε ένα elegant ναυτικό jacket με τεχνικό water proof ύφασμα και ένα καθαρά καλοκαιρινό print που θα βρεις στο κατάστημα Tommy Hilfiger, στον αγαπημένο χρωματικό συνδυασμό του λευκού και του navy blue.

10.jpg

Tommy Hilfiger, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638007

Coffee break

Τελειώνοντας τη βόλτα μου δεν θα μπορούσα να μην κάνω ένα mini break πριν συνεχίσω τη μέρα μου στο Petite Fleur, τη retro γωνιά του Designer Outlet Athens, όπου απόλαυσα τον αγαπημένο μου καπουτσίνο με πλούσια κρέμα και ένα κομμάτι carrot cake με το πιο λαχταριστό γλάσο. Το χαλαρό κλίμα με έκανε να φορτίσω γρήγορα τις μπαταρίες μου και να ολοκληρώσω την πιο γεμάτη shopping day.

11.jpg

Petite Fleur, στο ισόγειο του Designer Outlet, Τηλ. 2106638149

Επισκέψου και εσύ το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens και επωφελήσου από τις εξαιρετικές προσφορές που θα βρεις στις νέες αφίξεις της άνοιξης και του καλοκαιριού, από αγαπημένα designer brands, έως -70% πιο φθηνά. Εδώ η wish list των ονείρων σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, με μία και μόνο βόλτα στο πιο fashionable εκπτωτικό χωριό.